Η Χάνα Γουάντινγκχεμ έδωσε το παρών στα «Olivier Awards», που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (14 Απριλίου) στο Λονδίνο, και βραβεύτηκαν ηθοποιοί και θεατρικά έργα.

Κατά τη διάρκεια που η 49χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Royal Albert Hall, εκνευρίστηκε και δεν δίστασε να το δείξει δημόσια.

Χάνα Γουάντινγκχεμ: «Θεέ μου, ποτέ δεν θα έκανες αυτό το σχόλιο σε έναν άνδρα…»

Αιτία γι’ αυτό το «επεισόδιο», στάθηκε το αγενές και σεξιστικό σχόλιο που έλαβε η Χάνα Γουάντινγκχεμ από έναν φωτογράφο, ο οποίος της ζήτησε να ποζάρει πιο «σέξι», κάνοντας στην άκρη το maxi φόρεμά της και δείχνοντας τα πόδια της. Όπως ήταν φυσικό, η ηθοποιός αντέδρασε.

Στο κλιπ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου η Βρετανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια εμφανίζεται να επιπλήττει τον φωτογράφο ο οποίος της φώναξε να «δείξει λίγο πόδι» καθώς πόζαρε στο κόκκινο χαλί πριν την έναρξη της απονομής.

Αν και το σχόλιο του φωτογράφου δεν ακούγεται στο βίντεο, η 49χρονη Βρετανίδα, που έγινε ευρέως γνωστή στο διεθνές κοινό μέσα από τον ρόλο της στην πετυχημένη σειρά Ted Lasso, έδωσε τη δική της «ηχηρή» απάντηση απέναντι στις σεξιστικές συμπεριφορές.

«Θεέ μου, ποτέ δεν θα έκανες αυτό το σχόλιο σε έναν άνδρα. Μην είσαι μ@λ@κ@ς, γιατί θα φύγω. Μην λες “δείξε μου το πόδι”. Η απάντηση είναι όχι», είπε με αυστηρό ύφος η Χάνα Γουάντινγκχεμ και αποχώρησε από το σημείο που έβγαζαν φωτογραφίες οι stars, κουνώντας το κεφάλι της.

Βέβαια, το περιστατικό δεν ολοκληρώθηκε εκεί, αφού η αντιπαράθεση με τον φωτογράφο συνεχίστηκε, όσο η ηθοποιός περπατούσε. Η Χάνα Γουάντινγκχεμ κουνούσε το δάχτυλό της εμφανώς συγχυσμένη από το απαράδεκτο σχόλιο – οδηγία που έλαβε από τον συγκεκριμένο φωτογράφο και αφορούσε στην πόζα της.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός παρακολούθησε την τελετή, κατά την οποία δύο από τις μεγάλες νικήτριες ήταν η Σάρα Σνουκ και η Νικόλ Σέρζινγκερ.

Διαβάστε ακόμη: