Boυβός ήταν ο πόνος των συγγενών και των φίλων του Γιάννη στο μνημόσυνο που τελέστηκε την Τρίτη, εννέα ημέρες μετά τον φρικτό θάνατό του στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής.

Οι γονείς, τα αδέρφια, οι φίλοι, όλοι προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους και να δώσουν κουράγιο ο ένας στον άλλον. Τραγική φιγούρα η μητέρα του αγοριού που βυθιζόταν κάθε τόσο στο παραμιλητό της.

Το τατουάζ στα μπράτσα των αγοριών συγκλονιστικό στιγμιότυπο: «19/8/2024 Γιάννης». 20 αγόρια, τα αδέρφια και οι φίλοι του 19χρονου, χάραξαν στην ψυχή και το μπράτσο τους, ως φόρο τιμής στα νιάτα που χάθηκαν, την ημερομηνία που το αγόρι «έσβησε», σύμφωνα με το Star.

Χαλκιδική: Εξαίρεση δικαστικού λειτουργού ζήτησαν οι γονείς του Γιάννη

Όσον αφορά την ποινική έρευνα, οι δικηγόροι της οικογένειας ζήτησαν την εξαίρεση δικαστικού λειτουργού από την υπόθεση, καθώς έχει συγγενική σχέση με έναν από τους δικηγόρους του 58χρονου ιδιοκτήτη του λούνα παρκ.

Μάλιστα, θέλουν να καταθέσουν αίτημα, ώστε να μεταφερθεί η ποινική διερεύνηση στη Θεσσαλονίκη, καθώς στη Χαλκιδική, όπως ισχυρίζονται κάποιοι, όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους ή έχουν συγγενική σχέση.

Διαβάστε ακόμη: