Ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ Πευκοχωρίου Χαλκιδικής μίλησε αναφορικά με την επαγγελματική σχέση που είχε με την επονομαζόμενη «βασίλισσα των λούνα παρκ» κατά το παρελθόν.

«Με τη συγκεκριμένη κυρία κατά το παρελθόν πλειοδοτούσαμε σε πανηγύρια είτε από κοινού είτε χωριστά ο καθένας, ώσπου το 2015 επήλθε ρήξη στη συνεργασία μας και έκτοτε εγώ περιορίστηκα στη σταθερή επιχείρησή μου στο Πευκοχώρι, την οποία λειτουργώ από το 2001, ενώ εκείνη αναλάμβανε όλα τα μεγάλα πανηγύρια, όπως της Λάρισας, της Κατερίνης, του Άργους Ορεστικού, της Κοζάνης, της Ξάνθης κλπ.

Όταν το 2018 αποφάσισα να επανέλθω στις δημοπρασίες των πανηγυριών, η εν λόγω κυρία ξεκίνησε έναν πόλεμο λάσπης και συκοφαντίας εναντίον μου στους χώρους των δημοπρασιών, φωνάζοντας και κατηγορώντας με ότι δήθεν κατά το παρελθόν μού είχε παραχωρήσει προς διευκόλυνσή μου ένα παιχνίδι «μπαλαρίνα» και ότι εγώ δεν της το επέστρεψα, αλλά το υπεξαίρεσα, κάτι που ήταν απολύτως ψευδές» δήλωσε στο Mega και το Live News.

Χαλκιδική: Οι «μπράβοι» που έστειλε η «βασίλισσα των λούνα παρκ»

Και συνέχισε ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ Πευκοχωρίου περιγράφοντας: «Το 2019 η εν λόγω κυρία άσκησε αγωγή εναντίον μου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης για την απόδοση του συγκεκριμένου παιχνιδιού ”μπαλαρίνα”, πλην όμως η αγωγή της απορρίφθηκε τελεσίδικα. Εν τω μεταξύ όμως η αντίδικός μου στις 2.8.2019 έστειλε ”μπράβους” στην επιχείρησή μου, με σκοπό να με εκβιάσουν να της παραδώσω την ”μπαλαρίνα”, απειλώντας με ζημίες σε βάρος της επιχείρησής μου.

Για την πράξη αυτή τόσο οι ίδια όσο και οι λοιποί δράστες έχουν παραπεμφθεί δυνάμει του υπ’ αρ. 224/2020 βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης επιχειρήσεων κατ’ επάγγελμα και για ηθική αυτουργία σε αυτό, η δε δικάσιμος έχει οριστεί για τις 12.5.2025.

Τέλος, η αντίδικός μου με κατεμήνυσε ψευδώς ότι δήθεν στις 14.8.2022 έβαλα φωτιά σε μηχανήματα λούνα παρκ ιδιοκτησίας της στο 4ο χλμ της επαρχιακής οδού Αραβησσού – Γιαννιτσών, πλην όμως η μήνυσή της τέθηκε στο αρχείο, ενώ αντίστοιχα εγώ υπέβαλα εναντίον της μήνυση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης, της ψευδούς καταμήνυσης και της ψευδούς καταθέσεως, η οποία είναι εκκρεμής».

Διαβάστε ακόμη: