Μία ιδιαίτερα σέξι εμφάνιση στο Instagram έκανε η Χάιντι Κλουμ.

Το μοντέλο φωτογραφήθηκε στον χώρο της φορώντας ένα σετ πορτοκαλί εσώρουχα του διάσημου brand της Ριάνα, FendiXSkims.

Έδειξε τις εντυπωσιακές αναλογίες της στο κοινό της στο Instagram τραβώντας selfies μπροστά στον καθρέφτη της και απέδειξε για ακόμα μία φορά πως αποτελεί μία από τις πιο καλλίγραμμες γυναίκες της γενιάς της.

Στις πρώτες φωτογραφίες η Χάιντι Κλουμ παρουσίασε το αγαπημένο της ζευγάρι παπουτσιών με έναν αρκετά σέξι τρόπο, ενώ στα επόμενα στιγμιότυπα διάλεξε να αφήσει το κοινό της να ρίξει μια ματιά και στην… πίσω όψη των εσωρούχων.

Αν και η ανάρτησή της μετράει μόλις 30 λεπτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα likes της ξεπερνούν ήδη τις 14.000.

Χάιντι Κλουμ: Η μεγάλη ζωή μετά την πασαρέλα

Το 47χρονο top model από το 2006 κρατά σφιχτά τα ηνία της παρουσίασης του λαοφιλούς τηλεοπτικού διαγωνισμού, μαζί και μια θέση στην ελλανόδικο επιτροπή του σόου. Κάθε φθινόπωρο τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, η Κλουμ σφαλίζει τη μόνιμη, φαραωνικών διαστάσεων, υπερπολυτελή κατοικία της στο Μπελ Ερ και μαζί με τους κατά καιρούς συντρόφους/συζύγους της και τα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει μετοικεί στην πατρίδα της, τη Γερμανία.

Μπορεί να είναι γέννημα θρέμμα της Δυτικής Γερμανίας, αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γκλάντμπαχ, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Κολονία, όμως απ’ ό,τι φαίνεται τα περνά έξοχα και ανατολικότερα, στο Βερολίνο λόγου χάρη.

Η Γερμανίδα supermodel, εκτός από βασίλισσα του catwalk, επιτυχημένη τηλεοπτική περσόνα με πολυετή παρουσία στο «Next Top Model», το «Project Runway», για το οποίο μάλιστα τιμήθηκε με βραβείο Emmy το 2013, και το «Αμερική έχεις ταλέντο», δαιμόνια επιχειρηματίας που εμπορεύεται τον εαυτό της και συνάπτει προσοδοφόρες συνεργασίες, όπως λόγου χάρη με γερμανικές αλυσίδες καταναλωτικών προϊόντων, είναι και η καλύτερη φίλη του σκανδαλοθηρικού Τύπου.

Φανατική γυμνίστρια από τα παιδικά χρόνια της, η Κλουμ φροντίζει να διατυμπανίζει διαρκώς την άριστη σχέση που διατηρεί με το σώμα και τη σωματικότητά της, την απέχθειά της για τα ταμπού και τα κοινωνικά στεγανά και φυσικά τη σεξουαλική απενοχοποίησή της. Εκείνη που την έχει οδηγήσει πριν από λίγα χρόνια να δηλώσει σε συνέντευξή της ότι τα όριά της στο σεξ είναι αενάως διαστελλόμενα, αλλά και πως απαιτεί να συνευρίσκεται με τον σύντροφό της κατ’ ελάχιστον πέντε φορές ημερησίως. Δεν βρίσκει καλύτερο μυστικό ευεξίας και ευζωίας.