Η Χάιντι Κλουμ, έβαλε για ακόμα μία φορά «φωτιά» στο Instagram δημοσιεύοντας μία σέξι φωτογραφία.

Η 48χρονη αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως δεν κέρδισε τυχαία μία θέση ανάμεσα στα πλουσιότερα μοντέλα όλων των εποχών.

Το διάσημο μοντέλο, θέλησε να υποστηρίξει την ομάδα της Γερμανίας στο Euro 2020 και δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου φοράει μόνο μια κομμένη φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας της με το μπλουζάκι να καλύπτει περίπου το μισό της στήθος.

Πρόκειται για τη λεγόμενη τάση Underboob, η οποία έγινε μόδα το περσινό καλοκαίρι με την Χάιντι Κλουμ όμως να την υιοθετεί και φέτος με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Φαίνεται πως τα μεγάλα ντέρμπι την εμπνέουν να ποζάρει με τα… απολύτως απαραίτητα και το απέδειξε ακόμη μία φορά με τη σχεδόν γυμνόστηθη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram για να στηρίξει την Εθνική Γερμανίας για τον χθεσινο αγώνα απέναντι στη Γαλλία στο Euro. Και φυσικά κανένας από τους φίλους της στο διαδίκτυο δεν έμεινε αδιάφορος στην σούπερ καυτή της πόζα εξού και τα χιλιάδες like μέσα σε μόλις λίγα λεπτά.

Δείτε την σέξι φωτό που δημοσίευσε η Χάιντι Κλουμ

Και μπορεί τελικά η Χάιντι Κλουμ να μην έφερε γούρι στη Γερμανία, αφού έχασε από την Γαλλία, όμως τα likes έπεσαν βροχή.

Οι πιο στιλάτες φανέλες του Euro 2020