Η Χάιντι Κλουμ στα 48 της δείχνει καλύτερα από ποτέ, τόσο εμφανισιακά όσο και προσωπικά.

Το τοπ μόντελ απολαμβάνει ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές με τον σύζυγό της Τομ Κάουλιτζ, ο οποίος πολύ συχνά εκτελεί και χρέη φωτογράφου και φροντίζει να μοιράζεται τα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Οι τελευταίες της φωτογραφίες μαρτυρούν πως το ζευγάρι κάνει διακοπές αυτή την περίοδο πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος. Μάλιστα, η Χάιντι Κλουμ πόζαρε με το μωβ μικροσκοπικό μπικίνι της πάνω σε αυτό και μοιράστηκε μερικά πολύ σέξι στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram. Όπως αποκαλύπτει μάλιστα στη λεζάντα των φωτογραφιών, όλες είναι τραβηγμένες από τον αγαπημένο της, Τομ.

Η Χάιντι Κλουμ παραδίδει τη «σκυτάλη» του modeling στην κόρη της

Για την πολλά υποσχόμενη καριέρα της έφηβης πια κόρης της, μίλησε η Χάιντι Κλουμ στο Late Late Show και τον James Corden, αποκαλύπτοντας ότι πιστεύει πως η νεαρή Leni θα φτάσει πολύ ψηλά στον χώρο του modeling.

H 17χρονη κόρη του μοντέλου έκανε μια από τις πιο δυναμικές εισόδους στον χώρο, ποζάροντας για πρώτη φορά δίπλα από τη μαμά της, για το τεύχος της γερμανικής Vogue, Ιανουάριο/Φεβρουάριο 2021.

Σχετικά με τη φωτογράφισή της στη γερμανική Vogue, η Χάιντι είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο και είναι αρκετά μεγάλη για να το κάνει, είναι 17 πια. Της παρέδωσα τη σκυτάλη».

Όταν η Klum ρωτήθηκε πώς νιώθει για το ότι η κόρη της γίνεται μοντέλο, αυτή εκμυστηρεύτηκε πως είναι το πιο τρελό πράγμα. «Μερικές φορές, βλέπω τον εαυτό μου σε εκείνη γιατί είμαστε αρκετά αδέξιες και άγαρμπες στο set, είμαστε ο εαυτός μας. Είναι “mini – me”, αλλά ταυτόχρονα κάνει το δικό της. Είναι πολύ ωραίο».