Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία Όσκαρ για το 2023, όπου η Cate Blanchett ήταν υποψήφια για το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου, χάρις στην ερμηνεία της στην ταινία “Tar”. Μπορεί να μην κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο για το ρόλο που υποδύθηκε, όμως αυτός δεν είναι ο μοναδικός ρόλος τον οποίο καλείται να αναλάβει η ηθοποιός. Σημαντικότερος από όλους, είναι αυτός της μητέρας, που η Cate Blanchett φαίνεται να απολαμβάνει δεόντως, σε φωτογραφίες που ήρθαν πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας.

Η 53χρονη απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε πρωινή της έξοδο σε πολυτελές σούπερ μάρκετ του Beverly Hills,να ψωνίζει με ένα από τα τέσσερα παιδιά της, και συγκεκριμένα την 8χρονη Edith.

Προσπαθώντας -ανεπιτυχώς- να κρατήσει χαμηλό προφίλ, η ηθοποιός φορούσε ένα casual σύνολο, που αποτελούταν από ένα σακάκι και ένα μπεζ παντελόνι, μία μαύρη crossbody τσάντα καθώς και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ενώ δεν αποχωρίστηκε τα γυαλιά ηλίου της, ούτε μέσα στο κατάστημα.

Κρατώντας το καλάθι του σούπερ μάρκετ, η Blanchett περιφερόταν στους διαδρόμους, κάνοντας τα απαραίτητα ψώνια της και περνώντας ποιοτικό οικογενειακό χρόνο με τη μικρότερη κόρη της.

Διαβάστε περισσότερα