Bridgerton: Πραγματικός οργασμός στις ερωτικές σκηνές. Εάν είχατε αμφιβολία ότι οι σκηνές του σεξ του Μπρίτζερτον είναι πραγματικές, η Δάφνη Μπρίτζερτον είναι εδώ για να σας την πάρει. Το αστέρι του Bridgerton, η Phoebe Dynevor, αποκάλυψε ότι της ζήτησαν να «έχει οργασμό» ενώ γυρίζει μια σκηνή αυνανισμού-μια στιγμή που αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολη στις πρόβες.

Το καστ του Bridgerton ήταν ανοιχτό να συνεργαστεί με την Lizzy Talbot, συντονίστρια οικειότητας (μα, τι ωραίο επάγγελμα!) κατά τη διάρκεια των άφθονων σκηνών σεξ, αλλά η Dynevor είπε ότι, για την περίπτωση της σκηνής του αυνανισμού, αισθανόταν ότι θα λειτουργούσε καλύτερα…κατά μόνας, χωρίς συντονισμούς και τα τοιαύτα, παρά μόνο στην περίπτωση που η ίδια θα ένιωθε ότι το χρειαζόταν.

«Μόνη μου, είναι διαφορετικά», είπε ο Dynevor, αφού εξήγησε ότι η συνεργασία με τη Page της θύμιζε περισσότερο «ακροβατικά» παρά σεξουαλικές σκηνές. «Οι σκηνικές οδηγίες είναι πολύ συγκεκριμένες: Πρέπει να έχετε οργασμό. Τι να προβάρεις σε αυτό; Απλά το κάνεις.»

Η Dynevor πρόσθεσε ότι «ένιωθε τόσο ασφαλής να ξέρει» ότι ήταν κοντά, ανά πάσα στιγμή, ένας συντονιστής οικειότητας, καθώς η Talbot θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως ενδιάμεση ανάμεσα στην ηθοποιό και τον άνδρα σκηνοθέτη, εάν χρειαζόταν.

«Αν κάτι πήγαινε στραβά ή ο σκηνοθέτης ήθελε κάτι διαφορετικό, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε πρώτα, να το βρούμε. Νομίζω ότι θα ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία αν η Λίζυ δεν ήταν σε θέση να με προστατεύει και να με φροντίζει », κατέληξε. «Καμιά γυναίκα ηθοποιός δεν θέλει να ακούσει από έναν άντρα σκηνοθέτη πώς είναι να έχει οργασμό!»

 Από το Bridgerton ο νέος James Bond