Μόλις τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν του Bridgerton, τα γυρίσματα για την τρίτη άρχισαν και το cast της σειράς ενημέρωσε το κοινό μέσω ενός συλλογικού βίντεο για τα ευχάριστα βάζοντάς μας ξανά σε ένα πιο αριστοκρατικό κλίμα.

Το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του Bridgerton

Πολλά είναι τα μέλη του cast που κάνουν την εμφάνισή τους μέσα σε αυτό το μισό λεπτό, ωστόσο η Penelope Featherington, ένας χαρακτήρας που υποδύεται η Nicola Coughlan, είναι αυτή που φαίνεται να έχει τη μεγαλύτερη διαφορά από τις προηγούμενες σεζόν.

Από τον τρόπο που έχουν επιμεληθεί την εμφάνιση της 35χρονης ηθοποιού φαίνεται πως η παραγωγή θέλει να παρουσιάσει στη συνέχεια μία πιο ώριμη πλευρά της.

«Επιτέλους γίνεται γυναίκα στην τρίτη σεζόν και βρίσκει τον εαυτό της», είχε πει η Coughlan στο E!News τον περασμένο Μάιο, οπότε αναμενόμενα θα υπάρχει μία συνολικά διαφορετική παρουσίαση του χαρακτήρα.

Στην άμαξα, ωστόσο, μπαίνει για να τη συνοδέψει όχι άλλος από το crush της, Colin (Luke Newton). Ο Colin θέλει να κερδίσει πίσω τη φιλία της Penelope, γι’ αυτό και προσφέρεται να της κάνει μαθήματα στην επόμενη γαμήλια σεζόν. Βέβαια, καθώς περνάνε αρκετό χρόνο μαζί και τα μαθήματά του αποδίδουν, από ένα σημείο και μετά γίνεται δύσκολο να διακρίνει αν τα συναισθήματα που νιώθει είναι καθαρά φιλικά ή αν πλέον κι εκείνος τη βλέπει πιο ερωτικά.

Όπως καταλαβαίνεις, από την οικογένεια Bridgerton βασικός πρωταγωνιστής της επόμενης σεζόν θα είναι ο Colin, με την ίδια λογική που στην πρώτη ήταν η Daphne και στη δεύτερη ο Anthony. Συμπρωταγωνίστριά του η Penelope, που ναι μεν εξαρχής εμφανιζόταν συχνά, όμως τώρα θα αναλάβει πιο ενεργά τα ηνία.

Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας της τρίτης σεζόν. Δεδομένου ότι τα γυρίσματα άρχισαν, ωστόσο, πολύ πιθανό αυτή να τοποθετηθεί μέσα στην άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2023.