Σύμφωνα με τον ηθοποιό Τζόναθαν Μπέιλι η δεύτερη σεζόν του Bridgerton επιφυλάσσει ακόμα περισσότερες «καυτές» σκηνές σεξ για τους τηλεθεατές.

Ο Μπέιλι, που υποδύεται τον μεγάλο γιο και κληρονόμο της οικογένειας θα δει τον ρόλο του να μεγαλώνει στην πολυαναμενόμενη, νέα σεζόν.

Bridgerton Season 2: Cast Reveal Hopes for the Show's Future | Observer

Βασισμένο στα μυθιστορήματα της Julia Quinn’s το Bridgerton στην πρώτη σεζόν ακολουθούσε την νεαρή Ντάφνι και την σχέση της με τον Δούκα Σάιμον Μπάσετ. Πρόκειται μια σχέση που ξεκινά ως ένα αθώο ψέμα των δύο νέων. Δηλώνοντας ερωτευμένοι καταφέρνουν να αποφύγουν για λίγο τις κοινωνικές πιέσεις που ασκούνται και στους δύο να βρουν συντρόφους και να παντρευτούν.

Σύντομα όμως η σχέση τους περιπλέκεται και οι δυο τους ερωτεύονται πραγματικά.

Σύμφωνα με το Netflix που ετοιμάζει ήδη την δεύτερη σεζόν της σειράς, το επόμενο τηλεοπτικό κεφάλαιο θα εστιάσει περισσότερο στον αδερφό της Ντάφνι, Άντονι.

Οι παραγωγοί θα κάνουν τα μαγικά τους

Ο Μπέιλι που υποδύεται τον τελευταίο, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις τολμηρές σκηνές της σειράς απάντησε πως «οι παραγωγοί θα κάνουν τα μαγικά τους» και στη δεύτερη σεζόν.

«Η οικειότητα και η σεξουαλικότητα είναι η καρδιά του Bridgerton. Θα βεβαιωθούμε πως αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει και στην επόμενη σεζόν» δήλωσε ο ηθοποιός συμπληρώνοντας: «Ο τρόπος που το σεξ εκφράζεται μέσα από τη σειρά είναι ιδιαίτερα σημαντικός».

Σύμφωνα με το σενάριο ο Άντονι πρόκειται τώρα να αναζητήσει την γυναίκα που θα γίνει σύζυγός του στην επερχόμενη σεζόν. Όπως έχει ανακοινωθεί τον ρόλο αυτό θα παίξει η ηθοποιός Σίμον Άσλι.

Tο Bridgerton προβάλλεται από το Netflix ενώ η παραγωγή της δεύτερης σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.