Ο κιθαρίστας των Queen, Sir Brian May, αποκάλυψε ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο που τον άφησε προσωρινά ανίκανο να χρησιμοποιήσει το αριστερό του χέρι.

Ο 77χρονος έκανε την ανακοίνωση μέσω ενός βίντεο που μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sir Brian May (@brianmayforreal)

Παρά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, ο Sir Brian φαινόταν καλά στο βίντεο και διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι μπορεί ακόμα να παίζει κιθάρα, χαρακτηρίζοντας το συμβάν ως ένα «μικρό πρόβλημα υγείας».

«Είμαι εδώ για να σας φέρω καλά νέα – τα καλά νέα είναι ότι μπορώ να παίζω κιθάρα μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών» είπε, δείχνοντας τα δάχτυλά του.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι το εγκεφαλικό επεισόδιο τον άφησε προσωρινά χωρίς τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί το αριστερό του χέρι, αλλά είχε μια «πολύ συναρπαστική» διαδρομή με ασθενοφόρο προς το Νοσοκομείο Frimley στο Surrey στη Βρετανία.

Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς το ιατρικό προσωπικό για την «εξαιρετική φροντίδα» που του παρείχαν.

«Δεν ήθελα να πω τίποτα τότε, γιατί δεν ήθελα να δημιουργηθεί κάποια ανησυχία. Δεν θέλω συμπόνια» πρόσθεσε, ζητώντας από τους θαυμαστές του να μην στείλουν μηνύματα συμπαράστασης, καθώς δεν επιθυμεί να γεμίσει το inbox του.

Ο κιθαρίστας του θρυλικού συγκροτήματος και ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων, που έχει εκστρατεύσει κατά της θανάτωσης ασβών για την πρόληψη της εξάπλωσης της φυματίωσης στα βοοειδή, δήλωσε ότι τώρα είναι «υποχρεωτικά καθηλωμένος στο σπίτι».

«Τα καλά νέα είναι ότι είμαι καλά. Απλώς ακολουθώ τις οδηγίες, που είναι ουσιαστικά να μην κάνω τίποτα. Δεν μου επιτρέπεται να οδηγώ, να πετάξω με αεροπλάνο ή να ανεβάσω τον καρδιακό μου ρυθμό… αλλά είμαι καλά».

Θυμίζουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος κιθαρίστας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, καθώς τα έχει καταφέρει από καρδιακή προσβολή πριν από τέσσερα χρόνια.

Παράλληλα, ο Sir Brian είχε προκαλέσει αντιδράσεις τον περασμένο μήνα μετά τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για το BBC, με τίτλο «Brian May: The Badgers, The Farmers and Me», όπου επέκρινε τη συνεχιζόμενη θανάτωση ασβών, γεγονός που προκάλεσε συζητήσεις σχετικά με την αντικειμενικότητα του BBC. Αυτή η ιστορία είναι σε εξέλιξη και αναμένονται περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε ακόμη: