Breeding kink ονομάζεται η ισχυρή σεξουαλική διέγερση με την ιδέα ότι μπορεί να μείνεις έγκυος, αν είσαι γυναίκα, ή να αφήσεις μια γυναίκα έγκυο, αν είσαι άνδρας. Που σημαίνει σεξ, ακόμα και με τελείως αγνώστους, χωρίς κανένα μέτρο αντισύλληψης, καμιά προστασία από ενδεχόμενα νοσήματα, κανένα προγραμματισμό για το μετά.

Ατόφια αδρεναλίνη και διασκέδαση μπροστά στο ενδεχόμενο μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Μια σεξουαλική ρώσικη ρουλέτα. Κάποιοι τρομάζουν με την ιδέα, άλλοι καυλώνουν.

Breeding kink: Το σεξουαλικό φετίχ που τρεντάρει στο TikTok – Τι είναι, ποιες οι συνέπειες

Το φετίχ της αναπαραγωγής δεν στοχεύει στην αναπαραγωγή, είναι το ακριβώς ανάποδο. Επειδή δεν θέλεις να γίνεις μητέρα ή πατέρας, ο ενδεχόμενος κίνδυνος σού δημιουργεί την ερωτική φόρτιση. Το Breeding kink είναι ένα παιχνίδι ρόλων, είναι κάτι σαν το ταμπού του σεξ δημοσίως ή του σιωπηλού σεξ με τους γονείς στο διπλανό δωμάτιο.

Όμως με τις σοβαρές συνέπειες να καραδοκούν.

Οι πιο νουνεχείς φετιχιστές τους είδους πάντως φροντίζουν να έχουν στην τσέπη τους το χάπι της επόμενης μέρας.

Breeding kink: Ένα επικίνδυνο σεξουαλικό παιχνίδι που είναι trend Στο TikTok

Το TikTok έχει γεμίσει με γυναίκες που δείχνουν τη φουσκωμένη κοιλίτσα τους γράφοντας πως το «παρατράβηξαν με το breeding kink».

Μια επιπολαιότητα βγαίνει από τα λεγόμενά τους, όπως και να το κάνουμε. Τα ανάλογα βίντεο συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές, ενώ και στο PornHub το breeding porn, το πορνό αναπαραγωγής, είναι εξαιρετικά δημοφιλές.

Σε κάποιες σκοτεινές γωνιές του ίντερνετ μπορεί να μάθει κανείς για τα «πάρτι αναπαραγωγής». Πάνω στο κέφι οι συμμετέχοντες «μοιράζουν» απλόχερα το σπέρμα τους σε άτομα που δεν έχουν ξανασυναντήσει στη ζωή τους και είναι πρόθυμα να το φιλοξενήσουν στη μήτρα τους.

Το περιοδικό Dazed εκφράζει την υποψία πως στην εν λόγω κατηγορία ανήκουν μερικοί από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον πλανήτη, όπως ο Έλον Μασκ, που έχει 9 αναγνωρισμένα παιδιά, και ο Μπόρις Τζόνσον (δεν τον πολυσυμπαθούν) που έχει 7.

Από την άλλη, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μην έχουν κανενός είδους φετίχ, απλώς να είναι τόσο ναρκισσιστές, που πιστεύουν πως κάνουν χάρη στον πλανήτη εκσπερματώνοντας σε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες και διαιωνίζοντας τα γονίδιά τους.