Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Τζίτζι Χαντίντ συνεχίζουν να τροφοδοτούν τις φήμες περί σχέσης.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε αψηφώντας τη βροχή κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στη Νέα Υόρκη το πρωί της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν να περπατάνε μαζί στη βροχή στη γειτονιά West Village του Μανχάταν.

Ενώ η 28χρονη Χαντίντ ήταν ντυμένη με ένα μακρύ μαύρο παλτό, έναν γκρι πλεκτό σκούφο και αθλητικά παπούτσια και ο 48χρονος ηθοποιός φάνηκε να είναι πιο ακατάλληλα ντυμένος, καθώς είχε βραχεί πλήρως και σκουπιζόταν με το μανίκι του ανά στιγμές.

Μόλις η βροχή άρχισε να πέφτει λίγο πιο δυνατά, το φημολογούμενο ζευγάρι επέστρεψε μαζί στο πολυτελές σπίτι του Κούπερ.

Το ζευγάρι περνάει αρκετό χρόνο μαζί τις τελευταίες εβδομάδες, αφού για πρώτη φορά προέκυψαν οι φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους στις 5 Οκτωβρίου, όταν είχαν βγει μαζί για δείπνο στο Via Carota. Μόλις λίγες μέρες αργότερα, το ζευγάρι εντοπίστηκε να γυρνάει πίσω στη Νέα Υόρκη μετά από ένα Σαββατοκύριακο που είχαν περάσει μακριά μαζί.

Από τότε, πηγές ισχυρίστηκαν ότι η καλή φίλη της Χαντίντ, η Τέιλορ Σουίφτ, έχει δανείσει στο ζευγάρι την έπαυλή της στο Ρόουντ Άιλαντ ως «μυστική ερωτική φωλιά».

«Η Τέιλορ είναι εντελώς ρομαντική και της αρέσει να βοηθάει στον έρωτα για τους φίλους της», δήλωσε μια πηγή στη βρετανική «Mirror». «Παρόλο που η Τζίτζι και ο Μπράντλεϊ έχουν τις δικές τους ιδιοκτησίες στη Νέα Υόρκη, ήθελαν κάπου πιο ιδιωτικά για να περάσουν το χρόνο τους γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον και η Τέιλορ ήταν πολύ ευτυχής να βοηθήσει» ανέφερε.

Διαβάστε ακόμη: