search

LIFESTYLE

Μπραντ Πιτ: Νέο ειδύλλιο με μελαχρινή καλλονή που τον συνόδευσε σε συναυλία

Ο Μπραντ Πιτ παρακολούθησε την συναυλία των Bono στο Λος Άντζελες, συνοδευόμενος από την Ines de Ramon και το ζευγάρι Σίντι Κρόφορντ και Ράντε Γκέρμπερ

Μπραντ Πιτ: Νέο ειδύλλιο με μελαχροινή καλλονή που τον συνόδευσε σε συναυλία

Ο Μπραντ Πιτ, διάσημος σταρ και γόης του Χόλιγουντ εμφανίστηκε δημοσίως με νέα συνοδό, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τα ΜΜΕ και φυσικά η είδηση έγινε πρωτοσέλιδο.

Ο Μπραντ Πιτ παρακολούθησε την συναυλία των Bono στο Λος Άντζελες, συνοδευόμενος από την Ines de Ramon και το ζευγάρι Σίντι Κρόφορντ και Ράντε Γκέρμπερ.

Στο βίντεο που εξασφάλισε η Daily Mail, ο Μπραντ Πιτ – κατά την έξοδο της παρέας  από το Orpheum Theatre στο Λος Άντζελες – φαίνεται να κρατά την κοπέλα από το χέρι και να την τραβά προς το μέρος του, ενώ χαιρετά θερμά την Σίντι Κρόφορντ, τον σύζυγο της Ράντε Γκέρμπερ, τον Σον Πεν και την Βίβι Νέβο.

Ποια είναι η Ines de Ramon

Η  Ines de Ramon η οποία είναι επικεφαλής του τμήματος χονδρικής σε εταιρία κοσμημάτων με διάσημους πελάτες, ήταν παντρεμένη με τον σταρ των Vampire Diaries, Πολ Γουέσλι (Paul Wesley) για τρία χρόνια. Τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Κατάγεται από το Νιου Τζέρσεϊ, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013 και στο παρελθόν εργάστηκε για τον οίκο Christie’s και τον Eλβετό κοσμηματοπώλη De Grisogono.

Διαβάστε ακόμη: