Τις τελευταίες ώρες αντιμέπτωπη με μια περιπέτεια με την υγεία της είναι η κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, η οποία γνωστοποίησε μέσω του Instagram ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω γρίπης που συνοδεύτηκε από κρίση ημικρανίας.

Αναρτώντας φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο η Μπουσέ Τερίμ έγραψε σε story στο Instagram ότι «έχω μια τρομερή γρίπη εδώ και 2-3 μέρες, γι’ αυτό δεν είμαι εδώ (στα social media). Δεν έχω Covid, αλλά υπήρχαν μέρες που δεν μπορούσα να σηκώσω το κεφάλι μου και χτυπήθηκα από μια τρομερή κρίση ημικρανίας».

Στην ίδια ανάρτηση έγραφε, επίσης, ότι «σήμερα (σ.σ. χθες) τουλάχιστον κατάφερα να σηκώσω το κεφάλι μου αρκετά για να σηκώσω το τηλέφωνο. Φροντίστε τον εαυτό σας και την υγεία σας».

buse-terim

Η Μπουσέ Τερίμ, πάντως, πήρε εξιτήριο και σε νέα της stories το μεσημέρι της Πέμπτης ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για το ενδιαφέρον τους προσθέτοντας ότι «είμαι κουρασμένη αλλά πιστεύω ότι θα πάνε καλά τα πράγματα».

«Το πιο σημαντικό είανι η υγεία» συμπλήρωσε η κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού.

buse-terim2
buse-terim3

Το «όχι» του Λουτσέσκου… έστειλε την Μπεσίκτας στον Σάντος / Τι ειπώθηκε στο ραντεβού των 6 ωρών στο Βουκουρέστι/Η δυνατή υποψηφιότητα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το χριστουγεννιάτικο zoom call με Τούρκους αξιωματούχους/Ο Σέρβος κόουτς «έφαγε» στην κούρσα τον Ζαρντίμ όχι όμως και τον Φερνάντο λόγω… ονόματος – Με 4μηνη καθυστέρηση ενέδωσε στον δανεισμό του ο Κουρμπέλης, σε ομάδα που δίνει μάχη αποφυγής υποβιβασμού/ Η … κρυάδα λόγω υψηλού συμβολαίου που πήρε από την ελληνική Big 4 στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα/ Μόνο ο… Μπακασέτας μπορεί να τον πάει στην ΑΕΚ – Ο Ατζούν μετά τους Αράο/Τερίμ … φέρνει και τον Ακαϊντίν στον Παναθηναϊκό / Ο κόουτς Μοντέλα που τον έκανε παίκτη top επιπέδου και οι απόψεις που διχάζονται για την αξία του διεθνή Τούρκου στόπερ / Ο καρμικός για αυτόν Γενάρης, το loan fee που θα πληρώσει ο Αλαφούζος και τι ισχύει με αυτούς που έρχονται στην Super League από το τουρκικό πρωτάθλημα

Διαβάστε ακόμη: