Ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης μαζί με τον αδερφό του της ταβέρνας «Κρητικός» στα Γλυκά Νερά, βρέθηκε σκοτωμένος κοντά στην Αγία Παρασκευή! Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για αυτοκτονία η οποία ωστόσο επήλθε με δύο σφαίρες!!! Μία στην καρδιά και μία στο κεφάλι!!!

Πιθανόν ο ιατροδικαστής να ανακαλύψει πυρίτιδα στο δεξί χέρι του αποθανόντος, που θα πιστοποιεί την αυτοκτονία.

Υπάρχει ακόμη το πειστήριο του σημειώματος με το οποίο καθιστά κληρονόμο τον αδερφό του το οποίο βρέθηκε στην ταβέρνα, δίπλα στο οποίο υπήρχε μια κούτα με λεφτά! Πολλά λεφτά! Μετρητά! Τα μέτραγαν επί ώρα  οι αστυνομικοί που τα παρέλαβαν!

Όπως κατέθεσε από την πρώτη στιγμή ο αδερφός του, ακριβώς πάνω από το πτώμα (!!!), σε βαθμό που οι παριστάμενοι αστυνομικοί τον σταμάτησαν και τον προέτρεψαν να καταθέσει σήμερα, τα δυο αδέρφια είχαν χωρίσει φιλικά τον συνεταιρισμό τους στην πασίγνωστη ταβέρνα «Κρητικός» στα Γλυκά Νερά και ο Σταύρος είχε αποχωρήσει λαμβάνοντας 650 χιλιάδες ευρώ με τα οποία θα προέβαινε στο άνοιγμα νέου μαγαζιού επί της οδού Μεσογείων!

Λέγεται ότι δόθηκαν κάποιες προκαταβολές και υπήρξε κακός οικονομικός σχεδιασμός!

Και όλα αυτά, σε συνδυασμό με την αποχώρηση από την ταβέρνα που ήταν έργο ζωής αλλά και το επιχειρηματικό διαζύγιο από τον αδερφό του επέφεραν βαριά θλίψη, στενοχώρια και πιθανόν το μοιραίο!

Βεβαίως, ανεξαρτήτως ιατροδικαστικού πορίσματος το ερώτημα θα παραμείνει: γίνεται να αυτοκτονήσει κανείς με δύο σφαίρες;

Ανατρέχοντας στην ιστορία προκύπτει ότι με δυο σφαίρες στην καρδιά αυτοκτόνησε τον Απρίλιο του 1941 ο πρωθυπουργός Αλέξανδρος Κορυζής μετά τον τσακωμό του με το βασιλιά Γεώργιο, όταν διαφώνησαν σχετικά με το αίτημα των Ναζί να περάσουν από την χώρα και να αποχωρήσουν από την Ελλάδα οι βρετανικές δυνάμεις!

Η αυτοκτονία με δύο σφαίρες ακόμη μέχρι σήμερα αμφισβητείται!

Με δύο σφαίρες «αυτοκτόνησε» ο έλληνας ομογενής στην Αλβανία Παν. Κατσίφας, ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου το 2018.

Είναι προφανές πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για ωμή εκτέλεση που συγκαλύφθηκε!

Η αυτοκτονία με δύο σφαίρες του Σταύρου Δογιάκη είναι η τρίτη γνωστή στη χώρα, που συντάραξε την αθηναϊκή κοινωνία, δεδομένου ότι ο Σταύρος ήταν καλό παιδί, ευχάριστος, αγαπητός, πάντα με το χαμόγελο και χωρίς ίχνος κατάθλιψης και ψυχολογικών προβλημάτων!

Όλα τα άλλα είναι για την …ιστορία και τις αστυνομικές αρχές!