Η Μπλέικ Λάιβλι εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «It Ends With Us» στη Νέα Υόρκη την Τρίτη με ένα φόρεμα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Θέλοντας να τιμήσει την διάσημη τραγουδίστρια, η ηθοποιός εμφανίστηκε με το πολύχρωμο φόρεμα που είχε βάλει η ποπ σταρ την άνοιξη του 2002, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου. Όπως είπε στο People η Μπλέικ Λάιβλι, πρόκειται για το ίδιο ακριβώς φόρεμα. «Είναι το πραγματικό φόρεμα της Μπρίτνεϊ. Θα έπρεπε να βρίσκεται στο ίδρυμα Smithsonian ή στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης, αλλά είναι πάνω μου», δήλωσε.

Σε άλλες δηλώσεις της στο Extra TV, η Λάιβλι εξήγησε ότι το φόρεμα «σήμαινε τόσα πολλά για αυτήν, λόγω του τι σημαίνει για εκείνη και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς».

«Ήταν απλώς κάποια που αντιπροσώπευε την αγάπη και την ομορφιά και τη νεότητα και τη σκληρή δουλειά, την αποφασιστικότητα και τη δύναμη. Και ήταν σε επαφή με τη σεξουαλικότητά της και απλώς τα αντιπροσώπευε όλα», δήλωσε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Το να λέει την ιστορία της με τον τρόπο που το έκανε στη βιογραφία της ήταν μοναδικό. Η Μπρίτνεϊ σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Θα είμαι μια παντοτινή θαυμάστρια».

Britney Spears: Από την αρχή μέχρι το τέλος, αυτή είναι η ιστορία της Νο 1 American Sweetheart

Μπλέικ Λάιβλι: Το χιουμοριστικό σχόλιο για τον Ράιαν Ρέινολντς

Διαβάστε ακόμη: