Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς απέκτησαν το πρώτο τους εγγόνι και πόζαραν κρατώντας το στην αγκαλιά τους, σε φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram.

«Ανυπομονώ να σε δω να ανακαλύπτεις τον κόσμο», έγραψε ο Μπιλ Γκέιτς, στην πρώτη φωτογραφία που ανάρτησε με τον εγγονό του, στην οποία κρατούσε το μωρό τρυφερά στην αγκαλιά του. Η 26χρονη κόρη του ζευγαριού, η Τζένιφερ Γκέιτς και ο σύζυγός της, Νάγιελ Νάσαρ, έγιναν γονείς τον προηγούμενο μήνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bill Gates (@thisisbillgates)

«Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να κρατάς το πρώτο σου εγγόνι. Μοιάζει σαν μόλις χθες να κρατούσα την Τζεν σε αυτή την ηλικία. Τώρα έχει ένα δικό της μωρό και σκάω από υπερηφάνεια βλέποντάς την μαζί με τον Νάγιελ να μπαίνουν στον νέο ρόλο τους ως γονείς», έγραψε από την πλευρά της η Μελίντα Γκέιτς, αναρτώντας και εκείνη μια φωτογραφία με το μωρό στην αγκαλιά της.

Ο Μπιλ Γκέιτς για τον ρόλο του παππού

Μετά τη φωτογραφία με τον εγγονό του, ο Μπιλ Γκέιτς ανάρτησε και ένα βίντεο, στο οποίο απαντά ερωτήσεις για το νέο μέλος της οικογένειας και τον ρόλο του παππού.

«Είναι συναρπαστικό να βλέπεις τα παιδιά που μεγάλωσες να ανακαλύπτουν τι γονείς θέλουν να είναι, τι θέλουν να κάνουν διαφορετικά, πώς αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις», αναφέρει στο βίντεο ο ιδρυτής της Microsoft.

Περισσότερο έχει σημασία ο παππούς να αποτελεί ένα παράδειγμα και όχι τόσο το τι λέει, σημειώνει. «Παίζεις μαζί τους, τα βοηθάς να μάθουν», σημειώνει ακόμη για τον ρόλο που έχει ένας παππούς. Όσο για το πώς θα βοηθήσει, απαντά: «Δημιουργώντας μια περιπέτεια για το παιδί αλλά και ξεκουράζοντας τους γονείς. Ανυπομονώ να βοηθήσω την κόρη και τον γαμπρό μου όσο περισσότερο μπορώ», καταλήγει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bill Gates (@thisisbillgates)

Διαβάστε περισσότερα