Βόμβα διασποράς του κορωνοϊού αποδείχτηκαν τα πάρτι που πραγματοποίησε γνωστό beach bar στην παραλιακή τις τελευταίες μέρες στην Αττική και συγκεκριμένα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου. Μάλιστα, το γνωστό beach bar της παραλιακής «Bolivar» προχώρησε σε ακύρωση των προγραμματισμένων του πάρτι μέχρι και τις 14 Ιουλίου.

Αύξηση κρουσμάτων μετά τα πάρτι στην παραλιακή

Το θέμα πήρε διαστάσεις όταν άτομα που συμμετείχαν στα πάρτι ανέφεραν σε διάφορες ομάδες στα social media ότι παρέες ολόκληρες κόλλησαν κορωνοϊό στο συγκεκριμένο μπαρ. Το συγκεκριμένο θέμα έγινε μεγάλο τρεντ ιδιαίτερα στην πλατφόρμα του Tik Tok.

Όπως φαίνεται σε beach bar της περιοχής του Αλίμου, έγιναν μαθητικά πάρτι που συμμετείχαν σχολεία από διάφορες περιοχές.

Τους αρχικούς φόβους και τη φημολογία που αναπτύχθηκε στη συνέχεια επιβεβαίωσαν ορισμένοι από τους μαθητές που νόσησαν. Με αναρτήσεις στα social media έγραψαν ότι βιώνουν αυτό που δεν έβαζαν στο μυαλό τους, όταν ξεκινούσαν από τα σπίτια τους.

Beach bar: Σταματούν τα πάρτι στην παραλιακή μετά τις συρροές κρουσμάτων

Αυξάνονται τα κρούσματα στο Νότιο Τομέα

Όχι τυχαία, τα περισσότερα κρούσματα του λεκανοπεδίου της Αττικής τις τελευταίες ημέρες επιβεβαιώνονται στο Νότιο Τομέα, αφού για παράδειγμα χθες, Δευτέρα (05/07), εκ των 408 νέων κρουσμάτων που σημειώθηκαν στην Αττική, τα 107 εντοπίστηκαν στα νότια.

Τέλος τα πάρτι από το Bolivar

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την έντονη ανησυχία που επικρατεί για τα νυχτερινά κέντρα, τα οποία φαίνεται να λειτουργούν ως εστίες υπερμετάδοσης του κορωνοϊού, το γνωστό beach bar της παραλιακής «Bolivar» προχώρησε σε ακύρωση των προγραμματισμένων του πάρτι μέχρι και τις 14 Ιουλίου.

«Αγαπητοί Bolivarians»,

Λόγω Έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας με Απόφαση Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 41332 και σεβόμενοι την Δημόσια Υγεία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι και τις 14.07.2021

(Πηγή: Pexels)

Τo event με Tale Of Us μεταφέρεται για το Σάββατο 17.07.2021 & το event με Boris Brejcha θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σχετικά με τα εισιτήρια σας –>

Όλοι όσοι έχετε ήδη εισιτήριο, μπορείτε να κρατήσετε το εισιτήριο που ήδη έχετε και να το χρησιμοποιήσετε στο νέο event.

Για όλους εσάς, που δε θα ήθελαν να παρευρεθούν, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή των χρήματων σας από το Viva.gr.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση

Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Ανακοινώσεις Χαρδαλιά: Μόνο με καθήμενους η νυχτερινή διασκέδαση