«Ταφόπλακα», στις όποιες ελπίδες είχε για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, μπήκε για την Μπαρτσελόνα μετά τη χθεσινή εντός έδρας ήττα από τη Θέλτα. Η ανοχή που έδειξε ο Λαπόρτα έχει και τα όριά της και αυτά ξεπεράστηκαν χθες. Η Μπαρτσελόνα, μετά την ήττα σοκ από τη Γρανάδα, την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, την απώλεια βαθμών με Λεβάντε, έχασε και από τη Θέλτα. Η κλεψύδρα για τον Ρόναλντ Κούμαν άδειασε!

Η κάκιστη εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι με τη Θέλτα αποδεικνύει ξανά πως το κακό κλίμα του πρώτου μισού της σεζόν επέστρεψε. Οι Καταλανοί στο – ίσως – τελευταίο παιχνίδι του Μέσι στο Καμπ Νου φανέρωσαν ξανά τα ίδια αρνητικά σημάδια.

To καταλανικό ραδιόφωνο RAC1 αναφέρει πως η διοίκηση Λαπόρτα αλλάζει στάση και… τελειώνει τον Κούμαν. Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Έιμπαρ. Ουσιαστικά δηλαδή η ομάδα ολοκληρώνει τη σεζόν και αμέσως μετά βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη του Ολλανδού τεχνικού.

Δεν πάει πολύς καιρός που τα καταλανικά δημοσιεύματα μιλούσαν για ξεκάθαρη στήριξη του Λαπόρτα στον Κούμαν. Σήμερα όμως όλα αυτά έχουν πάει… περίπατο. Η Μπαρτσελόνα βιώνει μία από τις πιο κακές της αγωνιστικές περιόδους της 20ετίας. Ολοκληρώνει τη χρονιά έχοντας χάσει 19 βαθμούς μέσα στην έδρα της. Επιπλέον για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν καταφέρνουν να κερδίσει κανένα ντέρμπι, ούτε κόντρα σε Ρεάλ ούτε σε Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ομάδα βρίσκεται σε κρίση με τον Ρόναλντ Κούμαν να φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Μέσα σε αυτά να προσθέσουμε και το κεφάλαιο Μέσι. Με αυτές τις εικόνες ο Λαπόρτα θα πρέπει να δώσει μεγάλο αγώνα για να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Τι μένει τώρα; Το διαζύγιο με τον Ολλανδό προπονητή και την έναρξη των συζητήσεων για να αναλάβει την ομάδα ο Τσάβι!                                                        

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.