Η Μπαρτσελόνα είπε… αντίο στον φετινό τίτλο μετά την ισοπαλία με τη Λεβάντε. Ήδη έχει προκληθεί μεγάλος ντόρος με αυτό το αποτέλεσμα και μάλιστα τίθεται πάλι θέμα απομάκρυνσης του Ρόναλντ Κούμαν!

Αν και ο Ζοάν Λαπόρτα έχει τοποθετηθεί αρκετές φορές υπέρ του Ολλανδού τεχνικού, τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει. Ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» δέχεται έντονες πιέσεις τις τελευταίες ώρες και αρκετοί του ζητούν να απομακρύνει άμεσα τον Κούμαν από τον πάγκο του συλλόγου.

Ο Λαπόρτα βρίσκεται μπροστά σε μια αρκετά κρίσιμη απόφαση για το μέλλον της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, δεν είναι πρόθυμος να πάρει γρήγορες αποφάσεις και θέλει πρώτα από όλα να ακούσει τι έχει να του πει ο Ολλανδός.

Ο πρόεδρος των Καταλανών ζήτησε να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση. Ο Κούμαν «απολογήθηκε» και έκανε την αποτίμηση της σεζόν. Σίγουρα δεν κύλησε έτσι όπως θα ήθελαν οι «μπλαουγκράνα».

Πάντως δεν πρόκειται να παρθεί κάποια οριστική απόφαση από τον Λαπόρτα μετά από αυτό το μίτινγκ. Μετά το τέλος της φετινής σεζόν θα υπάρξει νέα συνάντηση και… όλα κρέμονται από μια κλωστή, όσον αφορά το μέλλον του Κούμαν στην Μπαρτσελόνα.

Οι πιθανότητες αυτήν την στιγμή είναι στο 50-50! Ο νέος πρόεδρος της ομάδας θέλει να δημιουργήσει μια νέα Μπαρτσελόνα με τον Ολλανδό, αλλά… δεν «παίζει» και δεν αποφασίζει μόνος του. 

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.