Μπορεί το θέμα της παραμονής του Λιονέλ Μέσι να «καίει» την Μπαρτσελόνα και τον Ζοάν Λαπόρτα, αλλά ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα… τρέχει να κλείσει κι άλλες εκκρεμότητες. Μία από αυτές είναι το θέμα προπονητή. Πολλοί έθεταν το ερώτημα αν θα συνεχίσει ο Ολλανδός προπονητής να κάθεται στον πάγκο και την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις οι δύο πλευρές πρόκειται να συνεχίσουν την από κοινού συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν, όπως έκανε γνωστό η Καταλανική ιστοσελίδα “Esport3”.

Τα τελευταία χρόνια η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να βρει κάποιον στον πάγκο της που ναι μεν θα φέρνει νίκες, αλλά δεν θα απέχει και πολύ από τις ιδέες και τη φιλοσοφία του συλλόγου. Ο Ρόναλντ Κούμαν ξέρει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να βρίσκεσαι σε μία ομάδα, όπως είναι οι “μπλαουγκράνα”.

Τα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας μέσα στο 2021 φαίνεται πως έχουν πείσει για τα καλά τον Λαπόρτα, ο οποίος είχε μερικές επαφές με τον Ολλανδό προπονητή που τον “κέρδισε” και εκεί.

Παράλληλα, με τον Κούμαν η Μπαρτσελόνα έχει βγάλει πολλά νέα παιδιά που πρωταγωνιστούν, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να φαίνεται πως θα συνεχίσουν την από κοινού πορεία τους και τη νέα σεζόν ό,τι και αν συμβεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας.

 

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.