Τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην Μπαρτσελόνα αναγκάζουν τη διοίκηση να προβεί στην πώληση βασικών ποδοσφαιριστών το καλοκαίρι. Το τελευταίο διάστημα πολλά σενάρια θέλουν τον Αραούχο να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, ξεκαθάρισε πως η διοίκηση πρέπει να κάνει τα πάντα για να «δέσει» τον Ουρουγουανό στόπερ για πάντα στην Βαρκελώνη.

«Για μένα δεν υπάρχει αμφιβολία, ο Αραούχο πρέπει να είναι το παρόν και το μέλλον της Μπαρτσελόνα. Είναι ένα θεμελιώδες κομμάτι του συλλόγου και ήδη αρχηγός. Πρέπει να είναι μέρος της Μπάρτσα, πάντα», είπε ο τεχνικός των Καταλανών.

Πάντως και ο ίδιος ο Αραούχο ξεκαθάρισε πως κανείς δεν πρέπει να αγχώνεται για το μέλλον του, δηλώνοντας πιστός στην Μπαρτσελόνα!

«Όχι, όχι. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ στη Βαρκελώνη. Είμαι πολύ καλά, η οικογένειά μου είναι πολύ καλά. Είμαι εδώ σχεδόν 5 χρόνια και αποδεικνύω ότι κάθε φορά που πρέπει να φοράω αυτή τη φανέλα», τόνισε ο Αραούχο!

Διαβάστε ακόμη: