Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της Μαρίνας Σάττι και της ομάδας της για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Πριν από μερικά 24ωρα, η αγαπημένη τραγουδίστρια πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα για τη χορογραφία, μαζί με τους χορευτές που θα την πλαισιώσουν, αλλά και τον διάσημη χορογράφο Majnoon.

Σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες που εντόπισαν την καλλιτέχνιδα, η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη και επιβεβαίωσε την παρουσία των τριών σέξι χορευτών στο πλευρό της.

Παράλληλα, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το «αν θα φέρει εξάρες στα ζάρια», σαφή αναφορά στον τίτλο του τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Σουηδία τον Μάιο, η Μαρίνα Σάττι χαμογέλασε επιβεβαιώνοντας με έναν τρόπο τις φήμες που θέλουν το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, να έχει τον τίτλο «Ζάρι».

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Την Πέμπτη (22/02) η Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα απόσπασμα από τις πρόβες με τους χορευτές της και τον χορογράφο της, όπου την βλέπουμε να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, η χορογραφία του τραγουδιού στη Eurovision, θα περιλαμβάνει μια γερή δόση… twerking!

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι παρουσίασε την χορευτική ομάδα της

H Μαρίνα Σάττι παρουσίασε στο Στούντιο 4 την ομάδα της, και επίσημα, τον viral χορογράφο και τους χορευτές της.

Ο χορογράφος της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, Mecnun Giasar, έχει συνεργαστεί με τεράστια ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως η Μαντόνα και η Ροζαλία. Μάλιστα, ο ίδιος έχει ρίζες από την Ελλάδα, έχει ελληνικό διαβατήριο όπως λέει και δηλώνει πολύ ενθουσιασμένος για τη Eurovision. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι χορευτές κατάγονται από τη χώρα.

Η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε μάλιστα ότι το τραγούδι θα έχει στοιχεία πολυπολιτισμικότητας.

Eurovision 2024: Με τον χορογράφο της Rosalia και της Μαντόνα

Υπεύθυνος για την χορογραφία είναι o διεθνούς φήμης Γερμανός χορογράφος με καταγωγή από την Κομοτηνή, Metznoun Mecnun Giasar, που είναι γνωστός ως Majnoon.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχει χορογραφήσει ο Majnoon είναι η Madonna, οι BTS και η Loreen, ενώ σημαντικότερη συνεργασία του είναι αυτή με τη Rosalia, μαζί με την οποία δημιούργησαν τις viral χορογραφίες του πρωτοποριακού Motomami tour, ενώ έχει βραβευτεί και με Grammy για τη δουλειά του αυτή.

Εκτός από χορογράφος, ο Majnoon δηλώνει μουσικός, παραγωγός, σκηνοθέτης, μέντορας και fashion icon. Ο Mecnun Giasar είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου, ενώ ο ίδιος μέσα από τα social media του προσδιορίζει τον εαυτό του ως οθωμανικής/παλαιοτουρκικής καταγωγής.

Σημειώνεται ότι την καλλιτεχνική επιμέλεια της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Eurovision 2024: Οι τρεις χορευτές της Μαρίνας Σάττι

Θα υπάρχουν τρεις χορευτές που θα πλαισιώνουν την Μαρίνα Σάττι κατά την διάρκεια της εμφάνισής της, στην σκηνή της Malmö Arena.

Η χορευτική ομάδα της Μαρίνας Σάττι αποτελείται από δύο άνδρες και μια γυναίκα χορεύτρια, και τον Mecnun Giasar που θα επιμεληθεί την όλη χορογραφία.

Η Ειρήνη Δαμιανίδου είναι Ελληνίδα χορεύτρια-χορογράφος, που έχει συνεργαστεί ξανά με την Μαρίνα Σάττι στο παρελθόν, με τελευταίες τους συνεργασίες, αυτές των MAD VMA 2023, και της συναυλίας της Μαρίνας στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eirini Damianidou (@eirinidam)

Ο Yasin AO είναι χορογράφος και creative director αραβικής καταγωγής, που διαμένει στην Γερμανία.

Τέλος, ο Hüso Çetintaş, είναι χορευτής που μένει επίσης στην Γερμανία, με πολλές δουλειές σε video clip και live εμφανίσεις στο βιογραφικό του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hüso Çetintaş (@huesocet)

Eurovision 2024: Πότε θα παρουσιαστεί το τραγούδι της Ελλάδας με τη Μαρίνα Σάττι

Την Πέμπτη 7 Μαρτίου θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 ειδική εκπομπή στην οποία θα παρουσιαστεί το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής στη φετινή Eurovision, η οποία θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η εκπομπή θα αρχίσει στις 21:00 και θα ολοκληρωθεί στις 22:45, με οικοδεσπότες τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Μεταξύ πολλών άλλων, θα παρουσιαστεί και το video clip του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με τραγουδίστρια τη Μαρίνα Σάττι.

Σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε στις 30 Ιανουαρίου, η Ελλάδα θα διαγωνισθεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας.

Διαβάστε ακόμη: