Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ετοιμάζει… βαλίτσες για να αποχαιρετήσει το Μόναχο και τη Μπάγερν και οι Βαυαροί έχουν ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Έρλινγκ Χάαλαντ! Το έργο τους βέβαια δεν θα είναι καθόλου εύκολο καθότι ο Νορβηγός επιθετικός είναι περιζήτητος και στα πόδια του στρώνεται χαλί δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός της Ντόρτμουντ έχει συμβόλαιο έως το 2024. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους και συνάμα ακριβότερους ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούν. Τα 150 εκατομμύρια ευρώ είναι η τιμή εκκίνησής του σε περίπτωση που μια ομάδα θελήσει να τον κάνει δικό της.

Σύμφωνα με τη γερμανική ΒΙLD, η Μπάγερν έχει στην πρώτη θέση της λίστας της τον ξανθομάλλη επιθετικό. Σε περίπτωση που ο Λεβαντόφσκι αποχωρήσει, τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως στο Μόναχο θα κινηθούν για την απόκτηση του Χάαλαντ. Παρασκηνιακά, η Μπάγερν προετοιμάζει την κίνησή της για τον 21χρονο σέντερ φορ. Το θέμα βέβαια, δεν έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά. Αλλά η ΒILD το έθιξε για ακόμη μια φορά βάζοντας «λάδι στη φωτιά»…

Ο διάσημος μάνατζερ του Χάαλαντ, Μίνο Ραϊόλα, συζητάει αρκετό καιρό με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Νορβηγό και παράλληλα συζητάει μαζί του για τις επιλογές που υπάρχουν. Η Ντόρτμουντ γνωρίζει ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να πείσει τον ξανθομάλλη επιθετικό να μείνει και προσανατολίζεται να τον πουλήσει αν ικανοποιηθεί οικονομικά.