Μολονότι η Lamda Development είχε δεσμευθεί ότι μέχρι 31 Μαρτίου θα είχε ανακοινώσει τον νικητή – ανάδοχο του μειοδοτικού διαγωνισμού για την κατασκευή και ανέγερση του Marina Tower, του Πύργου Κατοικιών ύψους 200 μέτρων στο Ελληνικό και προϋπολογισμού 250 εκατ. ευρώ, όπου όλοι οι rich and famous της αθηναϊκής κοινωνίας, έχουν σπεύσει να αποκτήσουν στέγη, εντούτοις ακόμη ο manager Οδυσσέας Αθανασίου δεν έχει δημοσιοποιήσει την ετυμηγορία του!

Η αλήθεια είναι ότι η ανέγερση ενός κτιρίου κατοικιών ύψους 200 μέτρων δίπλα στη θάλασσα όπως το Marina Tower δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά εξαιρετικά συνθέτη που προϋποθέτει εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση!

Οπότε, υπό το πρίσμα αυτό, που σχετίζεται με την ασφάλεια κατασκευής ενός Πύργου κατοικιών και μάλιστα «πράσινου», θεωρείται λογικό να έχουν υπάρξει έστω μικρές καθυστερήσεις!

Οι πληροφορίες της στήλης πάντως λένε (για την ιστορία σας θυμίζω ότι μόνο εμείς είχαμε δημοσιοποιήσει πως η ΑΒΑΞ είχε υποβάλει τη φθηνότερη προσφορά για τις Υποδομές του Ελληνικού και την υπογειοποίηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος, η οποία επιβεβαιώθηκε με την ανάθεση του έργου!) ότι στην κούρσα της ανάθεσης του μεγάλου κτιριακού έργου δύο «άλογα» έχουν ξεχωρίσει: Η ΑΒΑΞ και η Αρχιρόδον!

Η ΑΒΑΞ, το Ελληνικό και μια ακόμη επιβεβαίωση!

Αξιόπιστες πηγές υποστηρίζουν ότι το παιχνίδι με «έπαθλο» 250 εκατ. ευρώ θα κριθεί μεταξύ των δύο που φέρονται να έχουν αποκτήσει προβάδισμα!

Κυριακή κοντή γιορτή …