Η ΜΕΤΑδραση σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τη Γερμανική Αθλητική Συνομοσπονδία, υλοποιεί το ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Together in Sport”.

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι, μέσω του αθλητισμού ως κοινωνικού θεσμού, τα παιδιά και οι νέοι αιτούντες άσυλο να μάθουν περισσότερα για τον αθλητισμό, αλλά και να αναπτύξουν, μέσω των σπορ, σχέσεις με τους συνομήλικούς τους από τις τοπικές κοινωνίες.

Τα παιδιά της Αθήνας, ηλικίας 7 – 17 ετών, έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν δωρεάν σε αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που διοργανώνονται στην Αττική, στο πλαίσιο της δράσης «Μαζί στον αθλητισμό – Together in Sport».

Η δράση “Together in Sport”, υλοποιείται ήδη με μεγάλη επιτυχία, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, από εξειδικευμένους προπονητές σε αθλητικά προγράμματα που έχει εκπονήσει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Μέχρι σήμερα, στις διάφορες δράσεις έχουν συμμετάσχει περισσότερα από 5.000 παιδιά των τοπικών κοινωνιών, μαζί με παιδιά προσφύγων.

Η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες είναι δωρεάν.

Στην περιοχή της Αθήνας διεξάγονται προπονήσεις ποδοσφαίρου (αθλητικές εγκαταστάσεις Ρουφ), μπάσκετ και βόλεϊ (αθλητικές εγκαταστάσεις Γκράβας), ενώ, στην περιοχή του Πειραιά διεξάγονται προπονήσεις στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • Ποδόσφαιρο: Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 15:00 – 16:00 & 16:00 – 17:00 (δύο τμήματα), στο Ρουφ.
  • Μπάσκετ: Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 15:00 – 16:00 & 16:00 – 17:00 (δύο τμήματα), στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Γκράβας.
  • Βόλεϊ: Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 15:00 – 16:00 & 16:00 – 17:00 (δύο τμήματα), στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Γκράβας.
  • Tae Kwo Do: Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 15:45 – 16:45, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (ΟΠΑΝ Πειραιά).

Για πληροφορίες / εγγραφές, στον τηλεφωνικό αριθμό: 6908091371 ή με αποστολή e–mail στο: [email protected].

Διαβάστε ακόμη: