Η διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, θα ανακοινωθεί σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως φαίνεται, οι 459 σελίδες που παρέδωσε η Αθηνά Λινού την Παρασκευή στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, με τα οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου Prolepsis, δεν κρίθηκαν επαρκείς και έτσι αποφασίστηκε η αποπομπή της.

Τις επόμενες ώρες θα δοθεί στη δημοσιότητα, όπως αναφέρουν πηγές από την Κουμουνδούρου, η ανακοίνωση της αποπομπής της κ. Λινού, όπου θα αναφέρει ότι αυτή γίνεται για λόγους διαφάνειας.

Σημειώνεται ωστόσο ότι η Αθηνά Λινού, χθες δεν ψήφισε την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη προκειμένου ο Νίκος Παππάς να αναλάβει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη αυτή φαίνεται να φέρει ένα βήμα πιο κοντά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, με τον ανεξάρτητο βουλευτή Παύλο Πολάκη, ο οποίος είχε φέρει στο φως την υπόθεση της Αθηνάς Λινού και είχε ζητήσει την απομάκρυνσή της.

Διαβάστε ακόμη: