«Δεν πρόκειται να παραιτηθώ από βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ούτε να παραδώσω την έδρα την οποία μου έδωσαν 25.000 και πλέον ψηφοφόροι μου» ξεκαθαρίζει σε δήλωσή της η Αθηνά Λινού απαντώντας στις δηλώσεις Κασσελάκη.

Η βουλευτής του Βόρειου τομέα της Αθήνας αναφέρει επίσης ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί μια ανύπαρκτη ενοχή για το ινστιτούτο Prolepsis και διερωτάται πότε πρόφθασε ο περόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να διαβάσει τις 459 σελίδες με στοιχεία που αποδεικνύουν την άψογη όπως επισημαίνει διαχείρισή του.

Η κα Λινού κατηγορεί μάλιστα τον Στέφανο Κασσελάκη ότι συμμετέχει στις κακόβουλες συκοφαντίες του κου Πολάκη εναντίον της, συμπεριφερόμενος ως αυτόκλητος δικαστής.

Αναλυτικά αναφέρει:

Αγαπητέ κ. Kασσελάκη,
μου ζητήσατε σήμερα μέσω του Διευθυντή του γραφείου σας, κου Καπνισάκη, να παραιτηθώ από τη θέση μου ως βουλευτή του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επικαλούμενος δήθεν έλλειψη διαφάνειας στο έργο μου και κάνοντας ήδη σχετικές δημόσιες δηλώσεις. Με τον τρόπο αυτό μου ζητάτε να αποδεχθώ μιαν ανύπαρκτη ενοχή. Προφανώς, αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει από μέρους μου. Αντιλαμβάνεστε βέβαια επίσης ότι με τον τρόπο αυτό συνομολογείτε ότι συμμετέχετε στις κακόβουλες συκοφαντίες του κου Πολάκη εναντίον μου, συμπεριφερόμενος ως αυτόκλητος δικαστής. Και είναι απορίας άξιο πότε προφθάσατε να διαβάσετε τις 459 σελίδες με στοιχεία που αποδεικνύουν την άψογη διαχείριση της Prolepsis ώστε να προβείτε στην ηθικώς και λογικώς μετέωρη αξίωσή σας. Σας ενημερώνω λοιπόν ότι δεν πρόκειται να παραιτηθώ από βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ούτε να παραδώσω την έδρα την οποία μου έδωσαν 25.000 και πλέον ψηφοφόροι μου.

Διαβάστε ακόμη: