H Άσλεϊ Γκράχαμ είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, αφού πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο τους δίδυμους γιου της. Το διάσημο plus size μοντέλο δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και τώρα τα αγόρια της έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Γκράχαμ, εκτός από καλαίσθητες και επαγγελματικές φωτογραφίες, αναρτά συχνά περιεχόμενο με σκοπό να ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους, με τις ατέλειές του.

Το ίδιο έκανε και στην τελευταία της δημοσίευση. Τρεις μήνες μετά τον τοκετό, το μοντέλο φωτογραφήθηκε topless, δείχνοντας τη «νέα κοιλιά» της, όπως είπε και η ίδια κάτω από τη λεζάντα.

Πιο συγκεκριμένα, η Άσλεϊ Γκράχαμ, πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, κρατώντας το στήθος της. Η ίδια έδειξε τα σημάδια που άφησε στην κοιλιά της η εγκυμοσύνη, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Γεια σου νέα μου κοιλίτσα. Περάσαμε πολλά. Τρεις μήνες μετά τον τοκετό».

Tο Φεβρουάριο, η Γκράχαμ φωτογραφήθηκε στο σαλόνι του σπιτιού της όσο θήλάζε το ένα από τα δύο μωρά, κρατώντας και το δεύτερο στην αγκαλιά της.

Με αυτή την ανάρτηση, αποκάλυψε και τα ονόματα των γιων της, τα οποία θα είναι Μάλαχι και Ρόμαν και έγραψε στη λεζάντα:

«Μάλαχι και Ρόμαν. Τα αγόρια μου είναι οι καλύτεροι δάσκαλοί μου και μου υπενθύμισαν πως είμαι ικανή να καταφέρω τα πιο δύσκολα πράγματα. Δεν ήταν εύκολο, αλλά άξιζε. Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα ότι έχω τρία παιδιά. Ανυπομονώ να μοιραστώ το ταξίδι της γέννησης και του τοκετού μαζί σας πολύ σύντομα».