Το πιο διάσημο plus size μοντέλο, η Ashley Graham, ξέρει να αγαπάει το σώμα της και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. To μοντέλο είναι μια από τις πιο ενεργές παρουσίες στον χώρο του «Body Positivity» και εδώ και χρόνια στέλνει τα δικά του μηνύματα αυτοπεποίθησης, εξηγώντας πως αυτό δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, τα σώματα αλλάζουν και πρέπει να τα σεβόμαστε και να τα αγαπάμε.

Τον περασμένο Ιούλιο η Ashley που είναι ήδη μαμά ενός αγοριού ενός έτους, ανακοίνωσε πως με το σύζυγό της, Justin Ervin, περίμεναν το δεύτερό τους παιδί.

Λίγο αργότερα, τον Σεπτέμβριο, έμαθαν πως τελικά περιμένουν δίδυμα αγοράκια. Η Ashley λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της ποζάρει γυμνή στο φακό του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Άσλεϊ Γκράχαμ:  Ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους

Στην σειρά φωτογραφιών, που ανάρτησε, άφησε την δική της selfie για το τέλος, αφού πρώτα παρουσίασε διάφορα γυναικεία σώματα, αποδεικνύοντας πως «όλες οι ατέλειες είναι όμορφες». Σε μία κοντινή λήψη, όπου φαίνονται μερικές ραγάδες, το μοντέλο έγραψε πάνω στην φωτογραφία: «Όμορφο. Τέλος συζήτησης».

graham

Στην λεζάντα της δημοσίευσής της μοιράστηκε ένα πολύ όμορφο μήνυμα υποστήριξης προς όλες τις γυναίκες. Συγκεκριμένα, έγραψε«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να φορούν λιγότερα ρούχα και να δείχνουν περισσότερο δέρμα. Ελπίζω όλες αυτές οι φωτογραφίες με τα όμορφα σώματα στις οποίες με επισημάνατε να σας παρακινήσουν να αγαπήσετε το δέρμα μέσα στο οποίο ζείτε. Πιστέψτε με όταν λέω ότι το σώμα σας είναι όμορφο και ξέρω ότι είναι εύκολο να πείτε στον εαυτό σας το ψέμα ότι δεν είστε αρκετά καλή, αρκετά λεπτή, αρκετά σέξι, “αψεγάδιαστη”… για να φορέσετε κοντό μπλουζάκι ή μαγιό, αλλά είναι “καυτά” εκεί έξω και το ίδιο και εσείς. Μην αφήνετε το μυαλό σας να σας σταματήσει από το να απολαμβάνετε τη ζωή σας στο έπακρον (και να θυμάστε να λέτε “Σ’ αγαπώ” στον εαυτό σας κάθε μέρα)!»