Το μοντέλο Ashley Graham ήταν ανάμεσα στις προσκεκλημένες της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας Barbie στο Los Angeles, όπου παραβρέθηκαν όλοι οι συντελεστές της ταινίας, ντυμένοι κατά κύριο λόγο με την τάση Barbiecore. H Graham έκανε τη διαφορά, όχι μόνο διότι φόρεσε μια βραδινή τουαλέτα με πουά διαφάνειες, αλλά τόλμησε να πει και την πικρή αλήθεια που συνήθως κρύβουν οι σταρ του κόκκινου – ή εν προκειμένω του φούξια – χαλιού.

«Είμαι στο δρόμο για την πρεμιέρα της Barbie κι αυτό είναι τέρμα άβολο γιατί δε μπορώ να κουνηθώ», είπε η Graham μέσα από το αυτοκίνητο που την πήγαινε στην πρεμιέρα και πράγματι, παρατηρώντας την στο φούξια χαλί με το Nina Ricci φόρεμά της, καταλαβαίνουμε ότι της άφηνε ελάχιστο περιθώριο κινήσεων.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα όταν βρισκόταν στο δρόμο για την πρεμιέρα φαινόταν πως δε μπορούσε να κουνήσει καλά καλά το λαιμό της, λέγοντας «με έχουν κολλήσει με ταινία, με έχουν ράψει, αλλά φαίνομαι τέλεια». Η ικανότητά της για κίνηση κάπως επανήλθε μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο – προφανώς με δυσκολία, καθώς μέσα στο φόρεμα έκανε πάρα πολύ μικρά βήματα για να περπατήσει – και η ίδια πόζαρε στον κινηματογραφικό, πανέμορφη και fabulous όπως πάντα.

Μετά την πρεμιέρα, η Graham έφαγε ένα μπέργκερ με πατάτες, μέσα στο φόρεμα, και έδειξε να νιώθει ξανά υπέροχα. Η ηθοποιός έχει ξαναμιλήσει για το πόσο άβολα είναι τα επίσημα ρούχα σε μεγάλα events, όπως π.χ. το Met Gala, στο οποίο δεν θέλει να ξαναπάει διότι κάθε φορά ζορίζεται να μετακινήσει το ρούχο πάνω της για να πάει π.χ. στην τουαλέτα.

Τελικά υπάρχουν πολλά άβολα μυστικά πίσω από τις γκράντε εμφανίσεις των σταρ, αλλά η Ashley Graham δε διστάζει να τα αποκαλύψει, με το δικό της τρόπο και πάντα με χιούμορ. H ίδια δεν παίζει στην ταινία Barbie, αλλά πριν από μερικά χρόνια η εταιρεία Mattel είχε δημιουργήσει ένα συλλεκτικό μοντέλο αφιερωμένο σε εκείνη.

Διαβάστε περισσότερα