Το διάσημο plus size μοντέλο, Ashley Graham, είναι έγκυος ξανά και θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Έγκυος η Ashley Graham

H Ashley Graham περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της Justin Ervin. Το ζευγάρι που είχε φέρει στον κόσμο τον γιο του, Isaac, τον Ιανουάριο του 2020 ανακοίνωσε στο Instagram την ευχάριστη είδηση.

Το νεαρό μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία της όπου φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της και έγραψε: «Ο τελευταίος χρόνος ήταν γεμάτος μικρές εκπλήξεις, μεγάλα πένθη, οικεία ξεκινήματα και νέες ιστορίες. Μόλις άρχισα να επεξεργάζομαι και να γιορτάζω τι σημαίνει αυτό το νέο κεφάλαιο για εμάς».

Το όμορφο στιγμιότυπο απαθανάτισε ο σύζυγός της, Justin Ervin όπου μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο και φορώντας ένα λευκό πουκάμισο καλύπτοντας μόνο το στήθος της μας έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Έγκυος η Ashley Graham

Η Ashley Graham παντρεύτηκε τον Justin Ervin τον Αύγουστο του 2010 και πριν ένα μήνα, ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα είχε γράψει για τον σύζυγό της: «O Isaac είναι τόσο τυχερός που έχει ένα τόσο υποστηρικτικό, συμπονετικό, τρυφερό και απίστευτο μπαμπά σαν εσένα. Το να σε βλέπω να είσαι πατέρας είναι το μεγαλύτερο δώρο».

Το μοντέλο είχε εκφράσει πως ήθελε να κάνει δεύτερο παιδί

Μάλιστα, οι δύο τους γιόρτασαν τη 10η επέτειό τους ανακοινώνοντας την πρώτη εγκυμοσύνη της Ashley ενώ στην εκπομπή της Ellen DeGeneres το μοντέλο αποκάλυψε και το φύλο του μωρού. «Θα κάνω αγόρι! Θα είμαι η μαμά ενός αγοριού», είχε πει. Σε παλαιότερη συνέντευξή της πάντως, το μοντέλο είχε υπονοήσει πως ήθελε να κάνει δεύτερο παιδί. Μιλώντας στο WSJ είχε αναφέρει πως «αν μπορούσα θα έμενα έγκυος χθες. Προσπάθησα ενώ ήμουν σε ωορρηξία για να δω αν μπορώ να μείνω έγκυος όσο θηλάζω».

Εξάλλου, όπως είχε πει και στο People μετά τον ερχομό του παιδιού της κατάφερε να βρει τις ισορροπίες ανάμεσα στη μητρότητα και τη δουλειά της: «Νιώθω σαν να είμαι τώρα μια σούπερ εργαζόμενη μαμά. Ήμουν πολύ οργανωμένη πριν αλλά τώρα είμαι ακόμα περισσότερο. Κι όταν λέω οργανωμένη, εννοώ ότι έχω μια τσάντα σαν της Mary Poppins που έχει τα πάντα μέσα, συμπεριλαμβανομένου του θηλάστρου που μοιάζει σαν μίνι-ρομπότ που έρχεται μαζί μου».