Η Άσλεϊ Γκράχαμ με τον σύζυγό της, Τζάστιν Έρβιν ήδη απολαμβάνουν που έχουν γίνει πενταμελής οικογένεια. Σχεδόν ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του ζευγαριού ότι τα δίδυμα αγόρια τους γεννήθηκαν στις 7 Ιανουαρίου, το 34χρονο μοντέλο αποκάλυψε μέσω Instagram τα ονόματα των δυο νεογέννητων μωρών της: Malachi και Roman. Με τον Έρβιν έχουν έναν ακόμη γιο, τον Isaac Menelik Giovanni, 2 ετών.

«Malachi & Roman. Τα αγόρια μου ήταν οι καλύτεροι δάσκαλοι και οι μεγαλύτερες υπενθυμίσεις ότι μπορώ να κάνω δύσκολα πράγματα», έγραψε η Άσλεϊ Γκράχαμ στην πρώτη φωτογραφία με τα δίδυμα αγόρια της. «Δεν ήταν εύκολο, αλλά αξίζει τον κόπο. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω τρία παιδιά», πρόσθεσε.

Άσλεϊ Γκράχαμ: θηλάζει τους δίδυμους γιους της- Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram

Το 34χρονο μοντέλο ανακοίνωσε αρχικά ότι γέννησε τα δίδυμα αγόρια της σε μια λιτή ανάρτηση μέσω Instagram Story, γράφοντας: «Ο Τζάστιν κι εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που τα αγοράκια μας είναι εδώ. Γεννήθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στο σπίτι και είναι χαρούμενα και υγιή».

Η Γκράχαμ ανακοίνωσε τον περασμένο Ιούλιο ότι είναι ξανά έγκυος, ενάμιση χρόνο μετά τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους και δυο μήνες αργότερα επιβεβαίωσε ότι περιμένουν δίδυμα, με ένα τρυφερό βίντεο στο Instagram.