Ο Γιώργος Ασημακόπουλος προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@star», όπου σχολίασε το φετινό Survivor και το γεγονός ότι η Κατερίνα Δαλάκα συμμετέχει για 4η φορά στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Το φετινό Survivor δεν έχει τη μαγεία που έχουμε συνηθίσει, θεωρώ ότι ναι είναι λίγο βαρετό. Λίγο και οι κανόνες που λένε ότι το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς, ίσως με τους νέους κανόνες ξενερώσει ο κόσμος. Ο Γιώργος Λιανός είναι τέλειος, ίσως να εννοεί το ξαναζεσταμένο φαγητό ο κύριος Λιάγκας. Είναι ένα πρότζεκτ έχω αναδειχτεί εγώ μέσα από αυτό, με έχει μάθει ο κόσμος, άρα το σέβομαι, το αγαπάω και γενικά το χέρι που με ταΐζει δεν το δαγκώνω. [Το Survivor] δεν προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ξέρουμε που πάμε, που πήγαμε, και οι παίκτες που είναι μέσα ξέρουν πού βρίσκονται, άρα τι να προσβάλλει; Ένα ριάλιτι είναι εννοείται ότι όταν πας σε ένα ριάλιτι υπάρχουν και οι καλές και οι κακές κριτικές», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σχετικά με την Κατερίνα Δαλάκα σχολίασε: «Η παραγωγή επιλέγει να την βάλει, άρα δεν έχω να πω κάτι εγώ σε αυτό. Μάλλον τα έχει καλά με την παραγωγή για να πηγαίνει τόσες φορές στο ριάλιτι. Μάλλον της αρέσει το κλίμα και πηγαίνει συχνά. Μάλλον έχει μια καλή σχέση, μια καλή επαφή με τον Ατζούν. Είναι σαν να έχω εγώ μια επιχείρηση και επιλέγω να βάλω υπάλληλο την κυρά Μαρία που τη ξέρω και είναι φίλη μου, λογικό δεν είναι; Το “μαγαζί” είναι του κυρίου Ατζούν, οπότε μπορεί να επιλέγει κάποιους παίκτες που συμπαθεί περισσότερο».

Βρισηίδα Ανδριώτου για Κατερίνα Δαλάκα και Ατζούν: Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά, δεν μου πέφτει λόγος

Survivor 2024: Ποιοί είναι οι 20 παίκτες που θα συμμετέχουν

Διαβάστε ακόμη: