H Βρισηίδα Ανδριώτου, σχολίασε  σε συνέντευξη που παραχώρησε tον νέο κύκλο του «Survivor». Επίσης, έδωσε τη δική της άποψη αναφορικά με τη σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day», όπου μίλησε για όσα είπε ο σύντροφός της, Σπύρος Μαρτίκας, για τη Μαρία Αντωνά που συμμετέχει στον φετινό κύκλο του Survivor, καθώς ο ίδιος έχει δηλώσει ότι ότι είναι αρκετά διαφορετική εντός παιχνιδιού από ότι εκτός παιχνιδιού.

«Δεν είπαμε κάτι διαφορετικό με τον Σπύρο για τη Μαρία Αντωνά, από αυτά που σχολιάζουν στο Twitter. Δεν θα το σχολιάσω, γιατί αυτό είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που μας είχε κάνει το ζεύγος δύο χρόνια που ο Σπύρος ήταν μέσα στο παιχνίδι και δεν είχε αντίλογο. Ξέρει ο κόσμος, και το αφήνω εδώ. Έχουν γίνει κατά καιρούς πάρα πολλά γεγονότα από μεριάς τους. Όπου πηγαίνουν το σχολιάζουν στους φίλους μας και όλοι τους λένε ότι έχουν άδικο», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου σχετικά με τη Μαρία Αντωνά και τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη.

Επίσης, όσον αφορά αυτά που είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τη σχέση Κατερίνας Δαλάκα καιΑτζούν Ιλιτζαλί, και συγκεκριμένα ότι ο επικεφαλής της Acun Medya δείχνει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην αθλήτρια, η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε: «Κάτι ακούω δεξιά και αριστερά, αλλά δεν μου πέφτει λόγος να το σχολιάσω. Δεν μου πέφτει λόγος να σχολιάσω μια προσωπική σχέση. Δεν ξέρω τι υπάρχει, εκεί είμαι μαζί τους, πίνω καφέ μαζί τους;».

Survivor 2024: Ποιοί είναι οι 20 παίκτες που θα συμμετέχουν

Διαβάστε ακόμη: