Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα σταματήσει ποτέ να παίρνει παίκτες από το «πάνω ράφι» και να κλέβει τις εντυπώσεις με τις κινήσεις της! Το καλοκαίρι προσπάθησε να πάρει στη Μαδρίτη, χωρίς να τα καταφέρει, τον Κιλιάν Εμπαπέ. Αυτό δεν σημαίνει ότι παράτησε τις προσπάθειες για να αποκτήσει τα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ πάντοτε θα κοιτά πως η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη, πάντοτε κοιτούσε τα μεγάλα ονόματα. Θέλει η ομάδα του να έχει ισχυρά μπραντς. Ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι του μάρκετινγκ εκτός από το αγωνιστικό. Έτσι κατανοεί πως τα μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τα επόμενα χρόνια είναι δύο. Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Εμπαπέ. Τον δεύτερο προσπάθησε το καλοκαίρι να τον αποκτήσει όμως ο Γάλλος, όπως προαναφέραμε, την τελευταία στιγμή χάλασε τη συμφωνία και παρέμεινε στην Παρί.

Ο Νορβηγός είναι αυτή τη στιγμή ο μεγάλος στόχος της «Βασίλισσας». Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται με το ρεπορτάζ της η AS τονίζοντας πως η Ρεάλ Μαδρίτης καταστρώνει ήδη το πλάνο αρπαγής του από τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι Ισπανοί αναφέρουν πως η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα επιχειρήσει να αποκτήσει τον Νορβηγό το καλοκαίρι του 2024. Τότε η ρήτρα αποδέσμευσης που έχει ήδη τοποθετηθεί από τους «Πολίτες» στο συμβόλαιο του νεαρού θα ανέρχεται στα 180 εκατομμύρια ευρώ.

Ένα τεράστιο νούμερο που όμως δεν μοιάζει να στέκεται εμπόδιο στις ορέξεις της «Βασίλισσας». Μέχρι τότε κατά πάσα πιθανότητα θα πορευτεί με τον ακαταμάχητο Καρίμ Μπενζεμά στην κορυφή της επίθεσης. Ο Γάλλος οδεύει προς ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο.

Διαβάστε ακόμη: