Ο 29άχρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τη «βασίλισσα». «Υπήρχε ενδιαφέρον από τη Μπαρτσελόνα, αλλά ξεκαθάρισα στον αδερφό μου ότι η υπόθεση αφορούσε το σκεπτικό Ρεάλ Μαδρίτης ή τίποτα”. Υπόσχομαι να τα δώσω όλα», τόνισε ο Αντόνιο Ρούντιγκερ στη συνέντευξη Τύπου.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί να κερδίζει συνέχεια. Αυτό ακριβώς σημαίνει να αγωνίζεσαι σε αυτόν τον σύλλογο και πραγματικά, ανυπομονώ να αρχίσω. Ό,τι έκαναν πέρυσι στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν δύσκολο να περιγραφεί με λέξεις.

Ήταν αξιοσημείωτο, απίστευτο. Το έκαναν ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και αμφιβολίες», σχολίασε για τους στόχους της ομάδας.

Αντόνιο Ρούντιγκερ, Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ρούντιγκερ βρισκόταν στην Τσέλσι, όταν η Ρεάλ την απέκλεισε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. «Εκείνη την εποχή, δεν ήμουν σίγουρος ότι θα πήγαινα στη Ρεάλ, αλλά θα ήταν εύκολο ούτως ή άλλως, διότι είμαστε επαγγελματίες και αυτά μένουν εκτός αγωνιστικού χώρου», σημείωσε ο Γερμανός αμυντικός.

«Η δεύτερη αναμέτρηση ήταν πολύ ιδιαίτερη και έντονη, αποτέλεσε την πρώτη φορά που έπαιξα στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Όλα πήγαιναν καλά για την ομάδα μας, όμως, αφού πετύχαμε το τρίτο γκολ, εξεπλάγην με το γεγονός πως η ατμόσφαιρα ήταν ακόμη θετική από το κοινό. Ήταν αρκετά εντυπωσιακό», ολοκλήρωσε.

Ο Τόνι Κρόος ενημέρωσε πως δε θα ανανεώσει (ακόμη) το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Με την αιτιολογία πως δε θέλει να… γίνει «βάρος στον σύλλογο».

Ο Τόνι Κρόος έχει συμβόλαιο με τον ισπανικό σύλλογο για άλλον έναν χρόνο, με τους ιθύνοντες να δρομολογούν τις διαδικασίες ανανέωσής του. Ωστόσο, η απάντηση του 32άχρονου κεντρικού μέσου στην πρόταση, εξέπληξε τη διοίκηση.

Ο διεθνής Γερμανός άσος, ο οποίος διανύει τον ένατο χρόνο στη Μαδρίτη, αποφάσισε να μην επεκτείνει τη συνεργασία του με τη «βασίλισσα», τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή.

Τόνι Κρόος, Ρεάλ Μαδρίτης

Ταυτόχρονα, φέρεται να εξήγησε στους υπεύθυνους πως αφενός προτιμά να μη λάβει βεβιασμένες αποφάσεις και αφετέρου, δεν επιθυμεί να θεωρείται… βάρος προς τον οργανισμό, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.

Το 2014, η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε τον Τόνι Κρόος από τη Μπάγερν Μονάχου, έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ· έκτοτε, έχει καταγράψει 364 συμμετοχές, με απολογισμό 25 τέρματα και 83 ασίστ με τους «μερένχες».