Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ αλλάζει ποδοσφαιρική στέγη και όπως όλα δείχνουν αφήνει την Τσέλσι και το μουντό και βροχερό Λονδίνο και μετακομίζει στην ηλιόλουστη Μαδρίτη και τη Ρεάλ. Ο Γερμανός αμυντικός είναι μια ανάσα από την οριστική συμφωνία, όπως υποστηρίζει ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Όπως αναφέρει σημερινό του ρεπορτάζ, η «Βασίλισσα» της Ευρώπης είναι πολύ κοντά στην επισημοποίηση της συμφωνίας αφού ομάδα και παίκτης φαίνεται πως έχουν δώσει τα χέρια συμφωνώντας σε όλους τους όρους του συμβολαίου. Ο Ρούντιγκερ θα γίνει κάτοικος Σαντιάγκο Μπερναμπέου υπογράφοντας συμβόλαιο 4ετους διάρκειας με ετήσιες υπέρογκες οικονομικές απολαβές. Ο έμπειρος στόπερ παρουσιάζεται έτοιμος να ζήσει νέες περιπέτειες με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τους τελευταίους μήνες, από τη μέρα που ο ίδιος ο παίκτης έδειξε προθέσεις να αποχωρήσει από την Τσέλσι ξεκίνησε ένας… πόλεμος ανάμεσα σε πολλούς επίδοξους μνηστήρες. Ο Γερμανός αμυντικός από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε ότι ήθελε να μετακομίσει στη Μαδρίτη και γι αυτό απέρριψε όλες τις προτάσεις που του έγιναν, με τελευταία αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης από την πρώτη στιγμή ήταν μία από τις ομάδες που έδειξαν μεγάλη ζέση για την περίπτωση του Γερμανού άσου. Οι Μαδριλένοι το προσεχές καλοκαίρι θα επιχειρήσουν να αλλάξουν ριζικά το ρόστερ τους σε όλες τις γραμμές. Έτσι στην άμυνα η προσθήκη του Αντόνιο Ρούντιγκερ φέρνει νέο αέρα.

Ο Γερμανός πιθανότατα θα βρεθεί αυτόματα στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Έντερ Μιλιτάο. Στα πλάγια θα τοποθετηθεί ο σήμερα βράχος στα στόπερ, Νταβίντ Αλάμπα. Η «Βασίλισσα» με την προσθήκη του Ρούντιγκερ κερδίσει σε δύναμη και εμπειρία. Βάζει στο ρόστερ της έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κατευθύνει συντονίσει τα μετόπισθεν.