Η «βόμβα» της μεταγραφής του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη ενεργοποιηθεί!

Ο Γάλλος επιθετικός, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ιταλικού Τύπου, έχει ήδη έλθει σε προφορική συμφωνία με τους διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ οι ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι οι Μαδριλένοι είναι πεπεισμένοι, πως αυτή η προφορική συμφωνία, θα μετατραπεί σύντομα, σε υπογραφή συμβολαίου.

Στα σχετικά ρεπορτάζ, γίνεται λόγος για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του Γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή, να κυμαίνονται κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το πριμ υπογραφής, εκτιμάται στα 100 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Κιλιάν Μπαπέ, πρώτος σκόρερ και πασέρ του γαλλικού πρωταθλήματος, με 28 γκολ και 20 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα κάτι που… μαρτυρά και το χατ-τρικ στην εμφατική νίκη των Παριζιάνων επί της Κλερμόν με 6-1.

Ο 23χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής, λίγες εβδομάδες πριν ανακοινώσει την επιλογή του, είχε δηλώσει πρόσφατα στο μικρόφωνο του «Prime Video»: «Δεν έχω αποφασίσει. Σκέπτομαι, υπάρχουν νέα στοιχεία και υπάρχουν πολλές παράμετροι. Δεν θέλω να κάνω λάθος. Ξέρω ότι για αρκετούς είναι λίγο αργά, αλλά το συζητώ καθημερινά. Εάν είχα αποφασίσει, θα το έλεγα. Δεν λογοδοτώ σε κανέναν, είναι προσωπική επιλογή. Στα καλά και στα κακά πράγματα που κατάφερα να κάνω, πάντα πίστευα αυτό που έκανα, δεν χρειάζεται να κρυφτώ, δεν σκότωσα κανέναν. Παίρνω το χρόνο μου, θέλω να πάρω την καλύτερη δυνατή απόφαση».

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η κατάσταση έχει αλλάξει και ο Κιλιάν Μπαπέ θα πάρει το δρόμο για τη Μαδρίτη.