Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να προχωρήσει από το καλοκαίρι σε ριζική ανανέωση του ρόστερ της. Θέλει να φέρει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου τη νέα γενιά αστέρων, η οποία θα πρωταγωνιστήσει σε Ισπανία και Ευρώπη.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της ισπανικής AS είναι αφιερωμένο στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Τζουντ Μπέλινγχαμ. Η «Βασίλισσα» έχει βάλει για τα καλά στη λίστα της τον ταλαντούχο χαφ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άσσος της Ντόρτμουντ είναι ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος για την αντικατάσταση του Λούκα Μόντριτς. Η μεταγραφή του ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2023.

Η Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι θα ρίξει το βάρος στο φρεσκάρισμα της επιθετικής της γραμμής. Κιλιάν Μπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ είναι το μεγάλο όνειρο των Πέρεθ και Αντσελότι. Ο Μπέλινγχαμ μπορεί να περιμένει όπως και η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι Βεστφαλοί κοστολογούν τον ποδοσφαιριστή τους στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Στη Μαδρίτη ευελπιστούν η συμφωνία να κλείσει κάπου στα 75. Βέβαια έναν χρόνο μετά και με τον παίκτη να εξελίσσεται όλο και περισσότερο, αυτό το νούμερο μοιάζει πολύ μικρό.

Ο 18χρονος Βρετανός έχει καταφέρει σε τόσο νεαρή ηλικία να συγκαταλέγεται στους καλύτερους κεντρικούς μέσους μπαίνοντας σε σύγκριση με παίκτες μεγαθήρια. Η Ντόρτμουντ του έδωσε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει νωρίς νωρίς το ταλέντο του και εκείνος την άρπαξε από τα μαλλιά.

Σήμερα οι μετοχές του εκτοξεύονται μέρα με την ημέρα και οι προτάσεις για την αγορά των δικαιωμάτων του «σκάνε» η μία πίσω από την άλλη. Άπαντες στην ποδοσφαιρική ελίτ κατανοούν πως όποια ομάδα καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του αποκτά ταυτόχρονα στο ρόστερ της έναν από τους μελλοντικούς κορυφαίους.