Δεν άφησε ασχολίατες τις δηλώσεις του Στάθη Σχίζα ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, ο πρώην σύζυγος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day».

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας είχε δηλώσει: «Θεωρώ ότι είχαμε πιο έντονη σχέση απ’ ό, τι είχε με τον πρώην άντρα της».

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, λοιπόν, είπε απαντώντας σε αυτό: «Δεν ξέρω κανένα παθόμετρο, κάτι αντικειμενικό για το θέμα του πάθους. Γι’ αυτό, μπορείτε να ρωτήσετε την Αλεξάνδρα, ή τον Στάθη τι εννοεί. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά καθόλου».

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Δεν ασχολούμαι καθόλου. Ο καθένας τα λέει, όπως τα αντιλαμβάνεται. Δεν έχω να πω κάτι για αυτό. Δεν έχω κανένα συναίσθημα, ούτε με προσβάλλει, ούτε τίποτα, μου είναι αδιάφορο. Όταν τελειώνει κάτι, προχωράς στο μέλλον. Είναι λίγο αρρωστημένο να μένεις κολλημένος στο παρελθόν γιατί δεν σε αφήνει να κάνεις βήματα προς το μέλλον. Και ό,τι κάνεις στο μέλλον μετά, είναι μισό. Για μένα [αυτό που είπε ο Στάθης], δεν εμπεριέχει τίποτα, καμία σύγκριση. Δε, με απασχολεί το θέμα. Και γενικά δεν συγκρίνω καμία μου σχέση με προηγούμενη. Κάθε μου σχέση είναι αυτοτελής, αυτόνομη, μοναδική».

Στο τέλος, για το αν έχει μιλήσει με κάποιον από τους δύο ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, απάντησε: «Δεν μιλάμε με τον άνθρωπο [τον Στάθη Σχίζα]. Με την Αλεξάνδρα έχουμε καλή επικοινωνία, αν προκύψει κάτι το συζητάμε».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Σχίζα: Νομίζω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί να μιλάω συνέχεια για τον συγκεκριμένο άνθρωπο

Διαβάστε ακόμη: