Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε σε συνέντευξη που έδωσε πριν μερικές μέρες, ότι με τον πρώην σύζυγό της κρατά φιλικές σχέσεις. Όταν τη ρώτησαν για το πώς είναι η σχέση της με τον άλλο της πρώην, τον Στάθη Σχίζα, η ίδια άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχουν επαφές.

Στη υνέχεια ρεπόρτερ που συνάντησε τον πρώην Survivor σε νυχτερινή εκδήλωση, τον ρώτησε, γιατί μαζί του δεν έχει τις ίδιες σχέσεις που διατηρεί με τον άλλοτε σύζυγό της.

Ο Στάθης Σχίζας απάντησε: «Τι να σου πω; Θα έχει τους λόγους της ξέρω ΄γω. Θεωρώ ότι είχαμε και πιο έντονη σχέση από αυτή που είχε με τον κύριο Γιαννόπουλο. Κάπου έξω τον έχω γνωρίσει, έχουμε συνυπάρξει σε κάποια events».

Πρόσφατα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» και είπε για τον γάμο της: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παντρευτώ σε τόσο μικρή ηλικία, μου το έβγαλε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος. Αισθάνθηκα ότι όντως με τον συγκεκριμένο άνθρωπο εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορώ να κάνω οικογένεια. Δεν το ‘χω μετανιώσει», ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σημειώνοντας πως είναι η πρώτη φορά στη ζωή της που είναι μόνη και όχι σε κάποια σχέση».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Σχίζα: Νομίζω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί να μιλάω συνέχεια για τον συγκεκριμένο άνθρωπο

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεν είμαστε φίλοι με τον Στάθη Σχίζα και ούτε μπορούμε να γίνουμε

Διαβάστε ακόμη: