Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε ανοιχτή σε έναν νέο έρωτα, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με την εμμονή των μέσων ενημέρωσης στον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα.

Για το ενδεχόμενο μιας νέα σχέσης ανέφερε: «Δεν αφήνεις ποτέ τον έρωτα. Υπάρχει πάντα στο πρόγραμμα. Καλώς να έρθει, αλλά δεν είναι προτεραιότητα. Προτεραιότητα είναι η δουλειά μου και η καλοπέραση. Οπότε στην καλοπέραση έρχεται και ο έρωτας».

Σχετικά με τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σχολίασε: «Μιλάς για συγκεκριμένο άνθρωπο, για συγκεκριμένη σχέση. Με έχει κουράσει πάρα πολύ όλο αυτό το θέμα και νομίζω ότι και ο κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει μια Αλεξάνδρα να μιλάει συνέχεια για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Και αντίστοιχα πιστεύω ότι κι αυτός έχει κουραστεί να μιλάει για μένα. Θα ήθελα σιγά σιγά να το αφήσουμε στο παρελθόν».

Τέλος, για το αν πήγε για ποτό στο μαγαζί του πρώην νικητή του «Survivor» στο Κολωνάκι απάντησε: «Πήγα για ποτό, αλλά όχι εκεί που φαντάζεσαι. Δεν έχω κολλήματα. Μπορεί και να πάω στο μαγαζί του Στάθη για ποτό, αν τον δω έξω θα μιλήσουμε, αλλά υπάρχουν άπειρα μαγαζιά. Αν πάω, θα είστε οι πρώτοι που θα το συζητήσετε, γι’ αυτό προσπαθώ να το αποφύγω».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Δεν είμαστε φίλοι με τον Στάθη Σχίζα και ούτε μπορούμε να γίνουμε

 

Διαβάστε ακόμη: