Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, επέλεξε να ευχαριστήσει, μέσω ανάρτησης στο Twitter, έναν μοναχό, μετά την επίσκεψή του σε μονάδες της Θράκης.

Το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ πέρασε πάνω από το Άγιο Όρος όπου «χαιρετήσαμε και πήραμε την ευλογία του Μοναχού Ιωσήφ».

Ο λόγος για τον καλόγερο του Αγίου Όρους ο οποίος, όπως αναφέρει ο Κωνσταντίνος Φλώρος, «με την σημαία του ευλογεί τους πιλότους βγαίνοντας από το Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Μηνά».

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε ευχαριστούν. Μας εμψυχώνεις» σημείωσε στο μήνυμά του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη, ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε μονάδες και φυλάκια της περιοχής ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού στον Έβρο, για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό, στο πλαίσιο του εορτασμού των Άγιων Ημερών του Πάσχα.

Ο κ. Φλώρος, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 1ηςΣτρατιάς, Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο και τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο, αντάλλαξε ευχές:

  • Στις Καστανιές, με το προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου (Ε.Φ.) «1».
  • Με το προσωπικό του Ε.Φ. «5».
  • Τον Λαγό, με το προσωπικό των Σχηματισμών της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού και της 50 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού.
  • Το Διδυμότειχο, με το προσωπικό της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού.
  • Το Σουφλί, με το προσωπικό του Ε.Φ. «126» και μέσω τηλεδιάσκεψης με το προσωπικό που εκτελούσε περιπολία στην περιοχή «Καζανί Ρέμα».
  • Την Αλεξανδρούπολη, με το προσωπικό των Σχηματισμών της XII Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού.

Διαβάστε περισσότερα