search

LIFESTYLE

Απόστολος Γκλέτσος: «Η σχέση που με σημάδεψε ήταν με τη Μαρία»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό, καθώς και στα θέματα της επικαιρότητας.

Απόστολος Γκλέτσος: «Η σχέση που με σημάδεψε ήταν με τη Μαρία»

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον πρόσφατο χωρισμό, καθώς και για τα θέματα της επικαιρότητας.

Αναφορικά με το θάνατο του 16χρονου Ρομά, ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είπε: «Η ΕΕ έχει δώσει τεράστια κεφάλαια για την ενσωμάτωσή τους αλλά κάποιοι ειδικοί τα φάγανε. Αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται συνέχεια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και πολλοί από αυτούς εξαναγκάζονται σε μια συνεχόμενη παρανομία. Έχουμε και μια Αστυνομία που δεν είναι εκπαιδευμένοι και είναι θερμοκέφαλοι».

Τελικά, χαλάνε οι φιλίες για τα κόμματα, όπως είχε πει στο παρελθόν η Βάσια Τριφύλλη;

«Μπορούν και να χαλάσουν οι φιλίες, όχι για τα κόμματα. Για μία ιδεολογία, για μία αξία… Και δεν αναφέρομαι στη Βάσια, την οποία αγαπώ και είμαστε φίλοι. Βεβαίως μπορούν να χαλάσουν, ακόμα και συγγένειες», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να αποφασίσει πόσο πρέπει να κάτσει φυλακή, ενώ για τον Δημήτρη Λιγνάδη τόνισε ότι πρέπει να παραμείνει στη φυλακή. Επιπλέον ισχυρίστηκε πως δεν θα συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη τώρα.

«Φαντάζεσαι να με παρενοχλεί κάποιος εμένα; Υπήρξαν περιπτώσεις που συνέβησαν πράγματα και πήρα τον λόγο και λύθηκαν επί τόπου» είπε.

Για την κόρη του είπε ότι σπουδάζει σκηνοθεσία. «Σκέφτομαι, λες να γίνει και αυτό;» είπε για το ενδεχόμενο να τον σκηνοθετήσει. «Έρχονται πολύ ψαρωμένοι, κάνουν σαν να μην είναι μπροστά μου» είπε για τα αγόρια της.

«Ήταν μια καλή σχέση. Όσο μεγαλώνεις ενώ χρειάζεσαι έναν σύντροφο, δεν ανέχεσαι απλά πράγματα. Η σχέση που με σημάδεψε ήταν με τη Μαρία που κάναμε και την κόρη μας» είπε για τον πρόσφατο χωρισμό του.

Διαβάστε ακόμη: