Ο Μαουρίτσιο Σάρι, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το Radar, αποτέλεσε την Νο 1 επιλογή του Παναθηναϊκού για να καθίσει στον πάγκο του την επόμενη 3ετία.

Μάλιστα για να πειστεί χρειάστηκαν δυο συναντήσεις στο σπίτι του 65χρονου κόουτς στην Βόρεια Ιταλία.

Η πρώτη από τους δυο ατζέντηδες/διαμεσολαβητές (Έλληνας και Ιταλός) που έκαναν τη αρχική βολιδοσκόπηση του για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Και η δεύτερη με τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο που ταξίδεψε και τον επισκέφτηκε μαζί με στενό συνεργάτη/σύμβουλό του που μιλάει ιταλικά!

Εκτός από τον Σάρι πάντως, ο Παναθηναϊκός που είχε βάλει πολύ ψηλά τον… πήχη για τον νέο προπονητή του, τόσο από οικονομικής πλευράς, όσο κι από πλευράς βιογραφικού, μίλησε και με άλλα τέσσερα μεγάλα ονόματα-προπονητές.

Ο πρώτος ήταν ο Ράφα Μπενίτεθ, μια ακόμη αποκλειστικότητα της στήλης.

Ο δεύτερος ήταν ο ιδιόρρυθμος Αργεντινός Σαμπαόλι.

Τρίτος ο Γάλλος Ρούντι Γκαρσία και τέταρτος ο Νίκο Κόβατς, ο Κροάτης πρώην κόουτς των Βόλφσμπουργκ/Μονακό/Μπάγερν Μονάχου/Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Εθνική Κροατίας.

Μάλιστα ο Κόβατς ήταν επιλογή και… προεργασία Γιάννη Παπαδημητρίου και ο “ανταγωνιστής” -κατά κάποιο τρόπο – του Σάρι.

Επίσης, πολύ δύσκολη περίπτωση, με κασέ plus των 3.000.000 ευρώ και με δυο ομάδες από την Σαουδική Αραβία να του προσφέρουν χρυσάφι.

Τέλος, μια ακόμη αποκάλυψη: ο Παναθηναϊκός έκανε επαφή και με τον Πασκάλ Γιάνσεν!

Τον Ολλανδό πρώην προπονητή της Άλκμααρ, που είχε φέρει ο Ολυμπιακός στο “Καραϊσκάκης” για να τον κλείσει, αλλά δεν έπεισε δια ζώσης τον Μαρινάκη, ο οποίος και χάλασε το deal, πηγαίνοντας μετά στον Μεντιλίμπαρ και δικαιώθηκε πανηγυρικά!

Διαβάστε ακόμη