Αγαπημένα ζευγάρια που αποφάσισαν να χωρίσουν τη φετινή χρονιά. Από τη γνωριμία τους μέχρι τους τίτλους τέλους.

Φαίνεται πως η επιδημία χωρισμών, που ξεκίνησε την περασμένη χρονιά, καλά κρατεί. Ήδη από τις αρχές του χρόνου υπήρξαν ζευγάρια, τα οποία παρουσιαζαν στα social την ονειρεμένη τους ζωή, που αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά.

Ονειρεμένοι γάμοι και μακροχρόνιες σχέσεις τελικά δεν άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου με αγαπημένα και πολύ προβεβλημένα άτομα να οδηγούνται στο τέλος της σχέσης τους.

Τα ζευγάρια που χώρισαν τους πρώτους μήνες του 2024

Κιάρα Φεράνι- Φέντεζ

Η διάσημη Ιταλίδα ινφλουένσερ, Κιάρα Φεράνι και ο ράπερ Φέντεζ έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, πραγματοποίησαν έναν ονειρεμένο γάμο στη Σικελία, δημιούργησαν οικογένεια και λίγους μήνες αφού μετακόμισαν στο νέο τους, πανάκριβο, σπίτι στο Μιλάνο αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

Κατά καιρούς είχαν γραφτεί δημοσιεύματα πως το ζευγάρι περνάει κρίση στη σχέση του, όμως οι δύο τους φρόντιζαν να το διαψεύδουν ανεβάζοντας στα social κοινές φωτογραφίες τους -ακόμα και σε πιο προσωπικές στιγμές.

Όλη τους η σχέση «ανέβαινε» στα social, καθώς φρόντιζαν συνεχώς να τροφοδοτούν τους ακολούθους τους. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, που ξέσπασε το σκάνδαλο με τα πανετόνε, η Κιάρα Φεράνι εξαφανίστηκε από τα social, ενώ αρχές του 2024 κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που έγραφαν πως το ζευγάρι οδηγείται στο διαζύγιο.

Σε ξεχωριστές τους τηλεοπτικές συνεντεύξεις, η Κιάρα και ο Φέντεζ παραδέχτηκαν την κρίση στο γάμο τους και πως οδηγούνται σε διαζύγιο. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Λεόνε και τη Βιτόρια, τα οποία, πλέον, δε θα τα εκθέτουν στα social.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Γιάννης Νταλιάνης

Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 18 χρόνια γάμου πήραν οι Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Γιάννης Νταλιάνης. Το ζευγάρι, που έχει δύο κόρες, κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους όλα αυτά τα χρόνια της κοινής τους πορείας.Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο θέατρο, έχουν παίξει μαζί σε παραστάσεις και μόλις πριν μερικές βδομάδες προκάλεσε αίσθηση ο χωρισμός τουςμετά από μια μακροχρόνια συμβίωση.

Δημήτρης Λάλος -Έλενα Μαυρίδου

Ο Δημήτρης Λάλος έγινε ευρύτερα γνωστός , στο τηλεοπτικό κοινό, πριν περίπου τρία χρόνια που ξεκίνησε να προβάλλεται ο «Σασμός» κρατώντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και κάνοντας μεγάλο γκελ στο κοινό.

Ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με τη συνάδερφό του Έλενα Μαυρίδου, η οποία ασχολείται και με το κομμάτι της σκηνοθεσίας, και πριν λίγο καιρό τα unfollow στα social αποκάλυψαν το τέλος του γάμου τους. Οι δυο τους, που έχουν παίξει μαζί σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, έχουν αποκτήσει μια κόρη. Προς το παρόν, κανείς από τους δύο ηθοποιούς δεν έχει μιλήσει για τον πρόσφατο χωρισμό τους.

Μαριάντα Πιερίδη- Δημήτρης Κατριβέσης

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης, αν και προσπάθησαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, τελικά τράβηξαν χωριστούς δρόμους και προχωράνε σε διαζύγιο.

Η τραγουδίστρια, έχει και έναν γιο από προηγούμενο γάμο, είχε αφήσει την καριέρα της έχοντας ως προτεραιότητα τον σύζυγο της, ενώ μαζί συνεργάζονται στο χώρο της εστίασης.

Η πρώτη κρίση είχε δημιουργηθεί το καλοκαίρι που η Μαριάντα Πιερίδη βρισκόταν στην Αθήνα παρουσιάζοντας καλοκαιρινή εκπομπή και ο σεφ ζούσε στη Σαντορίνη, καθώς είχε αναλάβει τα ηνία της κουζίνας στο εστιατόριο του Φίλιππου Μιχόπουλου -πρώην συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου.

Το ζευγάρι που είχε παντρευτεί πριν 7 χρόνια στην Πλάκα έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του, για μερικούς μήνες, μέχρι που αποφάσισε να οδηγηθεί στο διαζύγιο. Η Μαριάντα Πιερίδη έχει ήδη προχωρήσει την προσωπική ς της ζωή κάνοντας δημόσιες εμφανίσεις με τον νυν σύντροφο της.

Διαβάστε ακόμη: