Η μετάβαση από το φθινόπωρο στον χειμώνα γίνεται σταδιακά εδώ και λίγες ημέρες που ήρθε ο Νοέμβριος. Κι ενώ το κλίμα είναι ακόμα κάθε άλλο από χειμωνιάτικο, η προετοιμασία για τους επόμενους μήνες έχει αρχίσει.

To Netflix ετοιμάζει μίνι – σειρά για τη ζωή του Τζον Φ. Κένεντι

Αυτή θα είναι και η καλύτερη χρονική περίοδος για ψυχαγωγία στο σπίτι. Ελληνικά, ξένα δίκτυα και streaming πλατφόρμες έχουν ήδη στο πρόγραμμά τους περιεχόμενο που θα κυκλοφορήσει σταδιακά το επόμενο διάστημα. Με ένα πάτημα στο κουμπί «play» από την άνεση του καναπέ, θα παρακολουθήσουμε την τελευταία σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του Netflix «Το Στέμμα», το ριάλι σόου «Squid Game: The Challenge» και τον τρίτο κύκλο επεισοδίων του κατασκοπικού δράματος «Slow Horses» με πρωταγωνιστή τον Γκάρι Ολντμαν.

Παρακάτω, παρουσιάζουμε τις σειρές που θα μας απασχολήσουν μέχρι τα μισά του Δεκεμβρίου.

For All Mankind – Από τις 10 Νοεμβρίου στην Apple TV+

Το ιστορικό δράμα επιστημονικής φαντασίας παρουσιάζει μια εναλλακτική πραγματικότητα στην οποία ο αγώνας για την κατάκτηση του διαστήματος δεν τελείωσε ποτέ. Κι αυτό επειδή οι Σοβιετικοί έφτασαν πρώτοι στη Σελήνη και βρίσκονται σε κόντρα με τους Αμερικανούς για το εν λόγω επίτευγμα. Ο τέταρτος κύκλος επεισοδίων διαδραματίζεται το 1996 όπου οι εντάσεις οξύνονται σε μια διεθνή βάση στον Αρη.

 

Το Στέμμα (The Crown) – Πρώτο μέρος της έκτης σεζόν, Από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix

Το πρώτο μέρος της έκτης και τελευταίας σεζόν της σειράς του Πίτερ Μόργκαν θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια που θα εστιάσουν στα γεγονότα λίγο πριν τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το μοιραίο τροχαίο στο Παρίσι και όλα όσα ακολούθησαν στη βασιλική οικογένεια αλλά και ολόκληρη τη Βρετανία. Ταυτόχρονα, η ιστορία θα ακολουθήσει την πρωθυπουργία του Τόνι Μπλερ, τους θανάτους της Βασιλομήτωρος Ελισάβετ και της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και τον γάμο του Καρόλου με την Καμίλα. Το δεύτερο μέρος των έξι επεισοδίων, θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου.

 

Squid Game: The Challenge – Από τις 22 Νοεμβρίου στο Netflix

Βασισμένο στην επιτυχημένη κορεατική σειρά, το «Squid Game: The Challenge» πρόκειται για ένα ριάλιτι σόου όπου οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετάσχουν σε μια σειρά από αγωνίσματα διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο των 4,56 εκατ. δολ. Σε αντίθεση με τη σειρά, εδώ οι παίκτες δεν χάνουν τη ζωή τους και δεν υπάρχει βία. Ωστόσο, τα αγωνίσματα είναι πολύ επικίνδυνα, τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

 

Αργά Αλογα (Slow Horses), Από την 1η Δεκεμβρίου στο Apple TV+

Η βρετανική τηλεοπτική σειρά που αγάπησαν χιλιάδες θεατές, επιστρέφει με τον τρίτο κύκλο επεισοδίων. Βασισμένη στο πρώτο μιας σειράς από βιβλία του Μικ Χέρον με τίτλο «Slough House», η ιστορία ακολουθεί  μια ομάδα αποτυχημένων πρακτόρων της MI5 με επικεφαλής τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Γκάρι Ολντμαν, εμπλέκεται σε μια περίπλοκη υπόθεση ομηρίας ενός Βρετανού πακιστανικής καταγωγής από μια οργάνωση της ακροδεξιάς. Τελικά, θα αποδειχθεί ότι τα μέλη της ομάδας δεν είναι τόσο «άχρηστα». Η τρίτη σεζόν έρχεται με περισσότερες περιπέτειες.

Το Στέμμα (The Crown) – Δεύτερο μέρος της έκτης σεζόν, Από τις 14 Δεκεμβρίου στο Netflix

Το δεύτερο μέρος της έκτης και τελευταίας σεζόν θα επικεντρωθεί – μεταξύ άλλων – στη σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.

Διαβάστε ακόμη: