Η τραγουδίστρια της ποπ Σαμπρίνα Κάρπεντερ βρίσκεται στο επίκεντρο μιας διαμάχης, μετά τα γυρίσματα ενός προκλητικού και βίαιου μουσικού βίντεο σε μια εκκλησία στη Νέα Υόρκη.

Ο ρωμαιοκαθολικός επίσκοπος του Μπρούκλιν, Ρόμπερτ Μπρέναν, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για το βίντεο, το οποίο έχει προκαλέσει εντύπωση στην Καθολική Εκκλησία λόγω του «φρικιαστικού περιεχομένου του».

Ο επίσκοπος Μπρέναν δήλωσε τις ανησυχίες του στο πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων στις 2 Νοεμβρίου, τονίζοντας ότι η ενορία δεν τήρησε την πολιτική της επισκοπής σχετικά με τη χρήση εκκλησιαστικής περιουσίας για κινηματογράφηση, η οποία περιλαμβάνει επανεξέταση των σκηνών και του σεναρίου. Η ενορία ενημέρωσε επίσης την επισκοπή ότι η εταιρεία παραγωγής απέτυχε να αναπαραστήσει με ακρίβεια το περιεχόμενο του βίντεο. Ο Μπρέναν ανέφερε ότι θα διεξαχθεί περαιτέρω έρευνα.

Στο βίντεο εμφανίζεται η Κάρπεντερ να κινείται προκλητικά στον κυρίως ναό της εκκλησίας, με την κάμερα να καταγράφει κάθε της ενέργεια. Επιπλέον, το βίντεο περιλαμβάνει σκηνές με πολλούς άνδρες σε άλλους χώρους, που εμπλέκονται σε βίαιες αντιπαραθέσεις και συναντούν φρικτούς θανάτους, καθώς ανταγωνίζονται για την προσοχή της Κάρπεντερ.

Σε μια ιδιαίτερα ενοχλητική σκηνή, όπως αποκαλείται, η τραγουδίστρια σκοτώνει έναν άνδρα που επιχείρησε να τραβήξει μια ακατάλληλη φωτογραφία, με το αίμα του άνδρα να διαχέεται από το φρεάτιο ενός ασανσέρ.

Ισπανία: Ξεπερνούν τις 200.000 οι σεξουαλικές επιθέσεις ιερωμένων σε ανήλικα

Διαβάστε ακόμη: